امروزپنج شنبه, 15 خرداد 1399 23:53

انتشار تولیدات آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با موضوع کرونا

تعدادی از تولیدات آموزشی کارگروه اطلاع رسانی کرونا دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سایت وبدا دانشگاه منتشر شد.

به گزارش وب‌دا، دبیر کارگروه اطلاع رسانی کرونا دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از زمان شیوع کرونا در کشور، کارگروه اطلاع‌رسانی کرونا در دانشگاه اقدام به اطلاع رسانی و تولید بسته‌های آموزشی و خبری متنوع از جمله تولیدات ویدئویی در زمینه‌های مختلف مرتبط با کرونا نمود که در کانال اخبار سلامت دانشگاه و کانال‌های مختلف خبری شهرستان های گناباد و بجستان در شبکه‌های اجتماعی منتشر گردید.
سید علی سده‌ای با بیان اینکه تعدادی از این کلیپ‌های تصویری در کانال اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت و کانال‌های خبرگزاری‌های کشوری نیز بازنشر شده است، افزود: این کلیپ‌ها با موضوعاتی همچون علائم کرونا، سالمندی، بارداری، کودکان، سلامت روان، الزامات بهداشتی و پیشگیرانه، لزوم مراجعه به هنگام برای درمان، دفن اموات کرونایی و اقدامات برای خانواده افراد کرونایی تهیه شده است که برای دسترسی بیشتر، در بخش ویژه گزارش ویدئویی سایت وبدا دانشگاه به آدرس http://webda.gmu.ac.ir/videoreport   نیز با عنوان کوئید 19 بارگزاری شد.