امروزشنبه, 18 مرداد 1399 01:34

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی با تبریک روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، از تلاش فعالان این عرصه قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به شرح زیر است:

به نام خدا
در عصر حاضر که به نام ارتباطات نامیده می‌شود، اهمیت و تاثیر روابط عمومی‌ها در راستای افزایش آگاهی‌، فرهنگ‌سازی و تنویر افکار عمومی بر کسی پوشیده نیست. روابط عمومی‌ها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هر سازمانی، نقش موثری در پاسخگویی و افزایش اعتماد مردم دارند و از سوی دیگر با تولیدات خود و انعکاس اخبار و فعالیت‌های حوزه سلامت، به ترویج زندگی سالم در راستای ارتقای شاخص‌های سلامت می‌پردازند.
روابط عمومی در همه عرصه‌ها و مراسم‌ها حضوری فعال و پرتلاش دارند که نمونه‌هایی از آن در طرح ملی کنترل فشار خون در سال گذشته و نیز ایام مقابله با کرونا به خوبی مشاهده شد.
اینجانب با تبریک 27 اردیبهشت‌ماه، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، از تلاش‌های مستمر مجموعه همکاران روابط عمومی در سازمان مرکزی و معاونت‌ها و واحدهای تابعه دانشگاه قدردانی می‌نمایم و از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت روزافزون برای این عزیزان مسئلت می‌نمایم.

دکتر جواد باذلی