امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 22:46

قدردانی مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان خراسان رضوی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد

مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان خراسان رضوی از تلاش‌های دکتر باذلی در راستای مبارزه با کوئید 19 قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام ناصح پور به نمایندگی از مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خراسان بزرگ به همراه حجت‌الاسلام امامی، مدیر حوزه علمیه امام رضا(ع) با حضور در دفتر ریاست دانشگاه، با اهدای لوح سپاسی از سوی حجت‌الاسلام حائری، از خدمات دکتر باذلی و همکارانشان در راستای مقابله با کرونا، قدردانی کرد.
حجت‌الاسلام حائری در بخشی از لوح سپاس خود، خطاب به دکتر باذلی آورده است:
بسی شایسته است از تلاش و مجاهدت‌های خالصانه جنابعالی در مبارزه با کوئید 19 کمال تشکر و تقدیر را داشته باشم. بدیهی است مدیریت مدبرانه شما و جانفشانی، ایثار و فداکاری تمامی همکاران خدومتان در پیشگیری از ابتلای بسیاری از آحاد جامعه، معالجه و بهبودی تعداد بیشماری از بیماران و کاهش چشمگیر آلام آنان نقش بسزایی داشته است.
وی در این دیدار همکاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و حوزه علمیه در مقابله با کرونا را یک الگوی موفق خواند.
دکتر باذلی نیز از همراهی و همکاری روحانیون و حوزه علمیه با دانشگاه در مقابله با کرونا قدردانی کرد.