امروزسه شنبه, 01 مهر 1399 11:42

تجلیل از دست‌اندرکاران فرآیند اعتباربخشی دانشکده پزشکی

در مراسمی با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، از اساتید، مدیران و کارشناسان فعال در فرآیند اعتباربخشی دانشکده پزشکی تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که در تالار شهید سلیمانی بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار شد، تصویب دو ساله اعتباربخشی دانشکده پزشکی را خبر خوش سال 98 برای دانشگاه دانست و تصریح کرد: تصویب اعتباربخشی دانشکده پزشکی دانشگاه همچون سایر دانشکده‌های پزشکی بزرگ و باسابقه به مدت دو سال، نشان از توانمندی و ظرفیت بالای آن دارد.
 دکتر جواد باذلی، روحیه و حس همکاری و علاقه و انگیزه بالا برای پیشرفت و توسعه را از مهمترین دلایل کسب دستاوردها و موفقیت‌های لازم برشمرد و تاکید کرد: کسب این موفقیت نباید به معنای پایان یافتن اعتباربخشی تلقی شود چراکه اعتباربخشی فرآیندی پویا است.
وی خاطرنشان کرد: باید با تشکیل گروه‌ها، روند دائمی تطبیق بر استانداردهای اعتباربخشی بطور پیوسته مورد ارزیابی قرار بگیرد.

دکتر محسن صاحبان ملکی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه هم در این مراسم با قدردانی از همه نمایندگان، فرمانداران، روسای دانشگاه و کسانی که برای راه‌اندازی و استمرار فعالیت‌‍‌ها و موفقیت‌های این دانشکده تلاش کردند گفت: در حالی در آستانه ورود به دهه دوم فعالیت دانشکده پزشکی هستیم که 350 دانشجو در رشته پزشکی عمومی، 122 دانشجو در رشته‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد مامایی و 19 دانشجو در رشته کارشناسی ارشد تغذیه در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
دکتر علی اکبری، رئیس وقت دانشکده پزشکی در زمان اعتباربخشی این دانشکده هم از همه مدیران، اساتید و کارشناسانی که در فرآیند اعتباربخشی تلاش کردند، قدردانی نمود و گفت: این موفقیت نتیجه یک همت گروهی و تلاش دسته‌جمعی بود.
دکتر عبدالجواد خواجوی، عضو هیئت علمی دانشگاه و از ارزیابان کشوری اعتباربخشی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای اعتباربخشی دانشکده پزشکی، اظهار کرد: یکی از مزیت‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد، وجود سرمایه اجتماعی بالا با احساس مالیکت است که باعث شده تا همه با هم در یک تلاش گروهی در راستای ارتقای دانشگاه تلاش کنند.
وی با تشریح حوزه‌های هشت‌گانه برنامه اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی، تاکید کرد: باید برای حفظ و ارتقای موفقیت کسب شده، بیش از گذشته تلاش کنیم.
شایان ذکر است که دانشکده پزشکی گناباد توانست در این ارزیابی در کنار دانشگاه‌هایی همچون شهید بهشتی و علوم پزشکی مشهد، تایید صلاحیت دوساله دوره آموزش را کسب نماید.