امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:18

ارتقای دانشگاه در ابعاد مختلف و خدمت رسانی مطلوب مهمترین رسالت ماست

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اولین روز کاری خود در جمع مدیران و پرسنل دانشگاه گفت: امیدوارم با لطف خداوند متعال و همت تلاش همه مدیران و کارکنان در جهت ارتقاء شاخص‌های بهداشتی درمانی و ارائه خدمات مطلوب به مردم منطقه گام برداریم.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با اشاره به اینکه مسئولیت دانشگاه وظیفه و رسالت سنگینی است که همراهی و تلاش همه را می طلبد، اظهار داشت: با بکارگیری همه ظرفیت‌های موجود در جهت ارتقای شاخص‌های بهداشتی درمانی، تربيت نيروي انساني متخصص و كارآمد در عالي‌ترين سطوح علمي جامعه و افزایش کیفی و کمی خدمت رسانی به مردم منطقه تلاش خواهیم کرد. وی افزود: در آینده‌ای نزدیک با حضور در حوزه‌های مختلف تحت پوشش، انتظارات و برنامه های لازم جهت پیشبرد این اهداف را بررسی و تبیین خواهیم کرد.
نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم ضمن تبریک انتصاب دکتر احمدی به ریاست دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد شجره طیبه‌ای است که تا امروز افراد زیادی برای بارور شدن و شکوفا شدن آن تلاش کردند. حجت الاسلام رجایی با بیان اینکه باید این نهال در حال رشد روزبه روز بالنده تر شود، اظهار امیدواری کرد روند رو به رشد دانشگاه در زمان مسئولیت شخصیت فرهیخته‌ای چون دکتر احمدی با سرعت بالاتری استمرار داشته باشد. وی با اشاره به آیه ای از کلام وحی، فرصت مسئولیت را از جمله فرصت‌هایی دانست که باید آن را قدر دانست و غنیمت شمرد و برای ریاست جدید دانشگاه سلامتی و توفیق در خدمت رسانی به مردم شریف شهرستانهای گناباد و بجستان را مسئلت کرد.
فرماندار گناباد هم ضمن تبریک به دکتر احمدی، از خدمات دکتر مسلم در مدت 8 سال گذشته قدردانی نمود و گفت: پاسداشت یک مدیر خوب پاسداشت همه خوبی ها و تضمین استمرار خوبی‌ها است. مهندس صفایی ضمن ابراز خرسندی از انتخاب یک مدیر بومی برای این مسئولیت خطیر، اظهار امیدواری کرد برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه با سرعت و دقت بیشتری تداوم یابد.