امروزسه شنبه, 01 مهر 1399 10:39

عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، موجب افزایش آمار مبتلایان به کرونا خواهد شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه شورای اداری، اظهار کرد: عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، بازگشایی بسیاری از مشاغل و شرکت مردم در بسیاری از اجتماعات از جمله دلایل افزایش آمار مبتلایان به کرونا در کشور است.

shora-edari99

وی با بیان اینکه به رغم افزایش آمار مبتلایان، حضور مردم در اجتماعات به حالت قبل از کرونا برگشته است، افزود: متاسفانه آنچه در روزهای گذشته در شهرستان گناباد شاهد هستیم، افزایش مراودات اجتماعی، عدم استفاده از ماسک و افزایش ترددهای غیر ضروری شهروندان در سطح شهر است که ادامه این روند، میزان ابتلای به کرونا را هم افزایش خواهد داد.
وی میانگین سن فوتی‌های کرونا در گناباد و بجستان را ۷۹ سال عنوان و اظهار کرد: نسبت فوت مبتلایان کرونا در کشور یک به ازای هر ده هزار نفر است که به دلیل میانگین سنی بالای جمعیت در شهرستان‌های گناباد و بجستان، این نسبت در دانشگاه یک و سه دهم به ازای هر ده هزار نفر است.
دکتر باذلی تصریح کرد: میزان ابتلا به کرونا در کشور، ۲۲ نفر به ازای هر ۱۰هزار نفر است که این میزان در حوزه تحت پوشش دانشگاه ۱۸ نفر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه تا کنون ۱۴۹۵ نفر بیمار مشکوک به کرونا در گناباد و بجستان تشخیص داده شده‌اند گفت: از این تعداد که ۸۰۷ مورد بستری و سایر موارد سرپایی بوده‌اند ۱۱۱۶ مورد تست کرونا گرفته شده است، ضمن آنکه در میان مبتلاها، از نوزاد ۳۵ روزه تا فرد ۱۰۹ ساله وجود داشته است.
دکتر باذلی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای مقابله با کرونا، افزود: تاکنون به غیر از حقوق و ... پرسنل، در طی  ۴ ماه گذشته، بیست میلیارد تومان بصورت مستقیم برای مقابله با کرونا هزینه شده است.
فرماندار گناباد هم در حاشیه جلسه شورای اداری با اشاره به موج دوم بیماری کرونا از عموم مردم خواست که مانند گذشته با دقت و وسواس بیشتری موارد بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمایند.
حامد قربانی گفت: تمامی اصناف و رده‌های شغلی اعم از خصوصی و دولتی تا پایان بحران کرونا همچنان موظف به اجرای کامل پروتکل‌های  بهداشتی مرتبط هستند و موضوع با جدیت توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی پیگیری می‌شود.
رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرستان ضمن تشکر از مردم، روند مقابله با بیماری را در شهرستان عادی عنوان نمود و از مردم خواست اخبار مربوط به بیماری کرونا را از مجاری رسمی شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی گناباد بعنوان تنها مرجع معتبر اطلاع رسانی آمار مبتلایان پیگیری نموده و از توجه به شایعات خودداری نمایند.