امروزشنبه, 18 مرداد 1399 01:25

قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از خدمات شهردار و شورای اسلامی شهر گناباد

در گرامیداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، دکتر باذلی به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان و رئیس دفتر ریاست دانشگاه در دفتر مهندس حسین‌زاده شهردار گناباد حضور یافت و از مجموعه تلاش‌ها و فعالیت‌های شهرداری و حمایت‌های شورای اسلامی شهر قدردانی کرد.

دکتر باذلی در این دیدار، همکاری و تعامل دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری گناباد در راستای تامین و ارتقای سلامت جامعه را بسیار خوب توصیف کرد و افزود: علاوه بر همکاری‌های مستمر این دو مجموعه، شهرداری گناباد در ایام کرونا، خوش درخشید و اقدامات بسیار ارزنده و موثری در راستای سلامت جامعه انجام داد.
دکتر باذلی با تشکر از حمایت‌های شورای اسلامی و تلاش مجموعه کارکنان شهرداری گناباد در راستای مقابله با کرونا، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد وظیفه خود میداند تا در راستای ارتقای سلامت جامعه، همکاری و همراهی مستمری با شهرداری و شورای اسلامی شهر داشته باشد.
شهردار گناباد هم در این دیدار با تشکر از دکتر باذلی و معاونین دانشگاه، گفت: تعامل شهرداری و  دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دوران مدیریت دکتر باذلی از رشد خوبی برخوردار بود و قطعا استمرار تعامل این دو مجموعه در جهت سلامت جامعه، موثر است.
مهندس حسین‌زاده افزود: در زمینه مقابله با کرونا، بسیاری از اقدامات را قبل از ابلاغ اجرایی ‌کردیم و تلاش کردیم تا در حد توان کمک حال حوزه سلامت شهرستان باشیم.
رئیس و نایب رئیس شورای اسلامی شهر گناباد هم در این دیدار از توجه دکتر باذلی به مجموعه شهرداری تشکر کردند و گفتند: حضور و خداقوت شما  موجب دلگرمی شهردار و شورای اسلامی شهر است.