امروزشنبه, 18 مرداد 1399 02:15

رایزنی‌های دکتر باذلی با افغانستانی‌ها برای تقویت گردشگری سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای تقویت گردشگری سلامت، از یک هیئت دانشگاهی افغانستانی برای بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه دعوت کرد.

به گزارش وب‌دا، در حالی که این روزها شیوع کرونا، بسیاری از برنامه‌ها و فعالیت‌های همه بخش‌ها به ویژه حوزه سلامت را تحت تاثیر قرار داده است، اما دکتر باذلی تلاش دارد تا مشکلات ناشی از کرونا و تحریم‌های اقتصادی را کاهش داده تا روند توسعه دانشگاه در ابعاد مختلف، پرقدرت استمرار یابد.
توسعه گردشگری سلامت یکی از اولویت‌های مهمی است که دکتر باذلی تلاش می‌کند تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود، آن را محقق نماید، از همین رو، صبح امروز پس از بازدید سرزده از بخش کرونا بیمارستان و خداقوت به کادر درمان، در جلسه ویدئو کنفرانسی که معاون درمان دانشگاه و رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی هم حضور داشتند، حضور یافت و در ارتباط تصویری با خانم دکتر مینا سکندری، متخصص زنان و زایمان و عضو هیئت علمی دانشگاه کابل، به تشریح توانمندی‌های دانشگاه در ابعاد مختلف بهداشتی، درمانی و آموزشی پرداخت.
دکتر باذلی در این ارتباط تصویری گفت: از شما دعوت می‌کنم تا به همراه گروهی از مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاهتان به صورت حضوری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید کنید و در دیداری حضوری، درباره راه‌های تعامل و همکاری دوجانبه گفتگو کنیم.
دکتر سکندری هم در این ارتباط تصویری با ابراز خوشحالی از برقراری این ارتباط، اظهار امیدواری کرد تا با استمرار این تعامل و گفتگو، زمینه همکاری‌های دوجانبه و انعقاد تفاهم‌نامه فراهم شود.
وی با قدردانی از دعوت دکتر باذلی، از این دعوت استقبال و اظهار امیدواری کرد این بازدید در کوتاه ترین زمان انجام شود.