امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:49

دانشگاه محیطی زنده و پویاست که باید حرکت رو به جلو داشته باشد

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: دانشگاه محیطی زنده و پویاست که باید حرکت رو به جلو داشته باشد و از روزمرگی پرهیز شود.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در مراسم تکریم و معارفه ریاست جدید دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در سالن همایش‌های کوثر برگزار شد، تقویت روحیه نشاط و امید در بین کارکنان و همکاران را از جمله برنامه های خود عنوان کرد و افزود: از تمام ظرفیت های موجود و منابع انسانی، فیزیکی و مالی برای ارتقاء دانشگاه استفاده خواهم کرد. وی، خدمت به مردم در چارچوب قانون ، اخلاق مداری، مشورت و شایسته سالاری را سرلوحه کار خود در دانشگاه اعلام و اظهار داشت: متعهد می‌شوم تمام سعی و تلاش خود را در جهت ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی گناباد بکار گیرم و از هیچ کوششی در این زمینه فروگذار نخواهم کرد. دکتر احمدی افزود: کمبود اعتبارات از چالش‌های جدی پیش روی دانشگاه است که با عزم و پیگیری جدی و با تصویب چارت تشکیلاتی حجم عظیمی از این کمبودها مرتفع خواهد شد. وی، جذب و بکارگیری نیروهای تخصصی و بومی و اتمام پروژه های نیمه تمام ازجمله بیمارستان 160 تختخوابی علامه بهلول، دانشکده پزشکی، سالن ورزشی و خوابگاه دانشجویی  را از مهمترین اولویت‌های کاری خود در حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع برشمرد. دکتر احمدی، کمبود پزشک در مراکز بهداشتی درمانی را مهمترین چالش حوزه بهداشت برشمرد و تصریح کرد: عدالت در توسعه، توجه بیشتر به گروه‌های هدف و آموزش‌های مستمر به مردم در زمینه‌های مختلف از جمله برنامه‌های دانشگاه در حوزه بهداشت است. ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: جذب و بکارگیری نیروهای تخصصی و کارآمد، ارائه خدمات فوق تخصصی و توجه ویژه به تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز مهمترین اولویت‌های کاری در حوزه درمان دانشگاه است. دکتر احمدی با اشاره به زیرساخت‌ها و بسترهای فراهم شده در حوزه آموزشی گفت: تفکیک و استقلال کامل دانشکده‌ها، اخذ رشته های جدید در مقطع کارشناسی، توسعه تحصیلات تکمیلی، اهتمام ویژه به آموزش دانشجویان پزشکی و پیگیری جذب دانشجویان بومی در رشته پزشکی از مهمترین برنامه‌ها و اولویت‌های کاری در حوزه معاونت آموزشی است. وی، توجه به جذب اعضای هیات علمی پژوهشی، ارتقا مرکز تحقیقات به پژوهشکده ، توسعه و فعال نمودن شرکت‌های دانش بنیان و تکمیل سریعتر فضای فیزیکی را مهمترین اولویت‌های کاری معاونت پژوهشی عنوان کرد. دکتر احمدی، کمبود فضاهای فرهنگی و رفاهی و خوابگاه‌های دانشجویی را از مهمترین چالشهای حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی عنوان و خاطرنشان کرد: توجه به جذب دانشجوی بومی و پیگیری اتمام پروژه ساختمان نیمه تمام خوابگاه در حال احداث از مهمترین برنامه‌هایی است که در این حوزه پیگیری خواهد شد. وی افزود: کمبود نیروهای تخصصی مورد نیاز بویژه داروساز و نبود چارت سازمانی از مهمترین مشکلات معاونت غذا و دارو است.