امروزشنبه, 27 دی 1399 00:06

پیام تبریک دکتر باذلی در گرامیداشت روز خبرنگار

دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی با تبریک روز خبرنگار، از همکاری‌های سازنده و اثربخش آنها بویژه در مقابله با اپیدمی کرونا قدردانی کرد.Dr Bazeli_payam

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به مناسبت روز خبرنگار به شرح زیر است؛

به نام خدا
17 مرداد ماه سالروز شهادت خبرنگار شهید، محمود صارمی، روز تکریم و تجلیل از خبرنگاران و نیز یادآور رسالت و آرمانی است که این عزیزان در حرفه مهم و اثربخش خود بر عهده دارند.
بدون تردید رسانه‌ها از مهمترین ارکان فرهنگی هر جامعه برای آگاه‌سازی و فرهنگ‌سازی هستند که می‌توانند به پشتوانه دانش و تجربه‌ای که در عرصه اطلاع‌رسانی و خبر آموخته‌اند و پابندی بر اصول حرفه‌ای آن، نقشی مهم در جامعه ایفا نمایند.
سلامت نیز از مهمترین حوزه‌هایی است که نیازمند توجه و حمایت ویژه رسانه‌ها برای فرهنگ‌سازی و آگاهی بخشی جامعه نسبت به موضوعات مرتبط با آن است تا با فرهنگ‌سازی برای افزایش مشارکت مردم در این حوزه مهم، سطح سلامت جامعه بیش از گذشته ارتقا یابد.
در آستانه روز خبرنگار، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر؛ روز خبرنگار و همچنین عید سعید غدیر خم را به خبرنگاران ارجمند تبریک عرض نموده، از همراهی و همدلی صمیمانه خبرنگاران و اصحاب محترم رسانه شهرستان‌های گناباد و بجستان با دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بویژه در مقابله با اپیدمی کرونا صمیمانه قدردانی می‌نمایم.
سلامت و توفیق این عزیزان را در مسئولیت خطیر و ارزشمندی که بر عهده دارند، از خداوند مهربان مسئلت می‌نمایم.

دکتر جواد باذلی