امروزشنبه, 27 دی 1399 00:02

بازدید دکتر باذلی از روند عملیات اجرایی پروژه استخر سرپوشیده دانشگاه

دکتر باذلی از روند عملیات اجرایی پروژه احداث استخر سرپوشیده دانشگاه در مجموعه پردیس بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، مدیر دفتر فنی دانشگاه در حاشیه این بازدید گفت: عملیات اجرایی پروژه احداث استخر سرپوشیده دانشگاه با توجه به دستور ریاست دانشگاه مبنی بر تامین فضاهای رفاهی برای اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه از اسفندماه 97 آغاز شد.
مهندس علی اکبر یعقوبی افزود: به رغم مشکلات مالی و محدودیت‌های موجود، با حمایت‌های رئیس دانشگاه، این پروژه هم‌اکنون  45  درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به آغاز عملیات بتن‌ریزی استخر کودکان، اظهار کرد: با اتمام بتن‌ریزی این بخش، عملیات اجرایی سفت‌کاری ساختمان بیوتات پروژه شامل اتاق‌های اداری، رختکن، جکوزی، سونا خشک و بخار و سالن اصلی استخر شامل استخر بزرگسالان و کودکان به همراه کانال‌های دسترسی، در مجموع به مساحت 1500 مترمربع به طور کلی به پایان می‌رسد.
مهندس یعقوبی افزود: با تکمیل و بهره‌برداری از استخر سرپوشیده، مجتمع ورزشی دانشگاه تکمیل شده و سرانه فضای ورزشی دانشجویان به 2/5 مترمربع ارتقا می‌یابد.