امروزشنبه, 27 دی 1399 01:00

بازدید رئیس دانشگاه از روند برگزاری آزمون سراسری 99

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از مسئولین از روند برگزاری کنکور سال 99 در این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش وب‌ا، همزمان با برگزاری سومین روز از آزمون سراسری سال 99، دکتر جواد باذلی به همراه امام جمعه، مدیر آموزش و پرورش و معاون بهداشت دانشگاه از فرآیند برگزاری آزمون در گروه علوم تجربی بازدید کردند.
دکتر باذلی در حاشیه برگزاری کنکور گفت: با توجه به اینکه برگزاری آزمون سراسری به عنوان بزرگترین رقابت علمی کشور، حیاتی و از طرفی به دلیل اپیدمی کرونا، برگزاری هرگونه تجمعی ممنوع است، پروتکل‌های بهداشتی ویژه‌ای برای این آزمون در نظر گرفته شد.
وی افزود: سابقه دانشگاه علوم پزشکی در برگزاری کنکورهای سراسری و مسئولیت این دانشگاه به عنوان متولی اصلی حوزه سلامت در راستای مقابله با کرونا، موجب شد تا تمامی پروتکل‌های مربوطه به طور کامل و دقیق در برگزاری این آزمون اجرا شود.
دکتر باذلی با بیان اینکه به گفته نماینده سازمان سنجش، این آزمون تا کنون بدون مشکل و با رعایت کامل پروتکل‌ها اجرا شده، اظهار امیدواری کرد که نظم و ترتیب در برگزاری کنکور در آخرین آزمون که فردا با رقابت داوطلبان گروه زبان‌ برگزار می‌شود، استمرار یابد و کنکور 99 نیز با موفقیت و حفظ سلامت داوطلبان به پایان برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پایان از دکتر کیان‌مهر، معاون آموزشی و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در برگزاری آزمون سراسری و همه دست‌اندرکاران این آزمون در حوزه پردیس دانشگاه، قدردانی کرد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد هم در جریان این بازدید با قدردانی از ریاست، معاون آموزشی و مجموعه دست‌اندرکاران برگزاری کنکور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، فضای برگزاری کنکور را از نظر نظم و ترتیب و رعایت توصیه‌های بهداشتی بسیار خوب توصیف و برای داوطلبان آرزوی موفقیت کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد هم در این بازدید با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد، گفت: خوشبختانه کنکور امسال تا کنون در نهایت صحت، سلامت و امنیت با رعایت دقیق تمام پروتکل‌های بهداشتی برگزار شده است.
حسین احمدی، سابقه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برگزاری آزمون‌های سراسری را موجب اعتماد و اطمینان خاطر خانواده‌ها دانست و تصریح کرد: فضا، امکانات، تهویه، چینش صندلی‌ها، سرمایش و همه ویژگی‌های فیزیکی به خوبی در حوزه‌های برگزاری آزمون رعایت شده بود.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان متولی سلامت در چند ماه گذشته تلاش‌های زیادی در راستای مقابله با کرونا داشته است و این امر موجب شد تا از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز این آزمون به بهترین شکل با حفظ سلامت داوطلبان انجام شود.
یادآور می‌شود، دکتر کیان‌مهر در حاشیه این بازدید به تشریح فعالیت‌های انجام شده و روند اجرای آزمون پرداخت.