امروزشنبه, 27 دی 1399 01:38

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت روز پزشک

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی، با تبریک روز پزشک، از تلاش‌ها و خدمات ارزنده و صادقانه پزشکان قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به شرح زیر است:

به نام خدا
یکم شهریورماه، زادروز طبیب بزرگ و نامدار ایرانی، حکیم ابوعلی سینا، به نام روز پزشک نام گرفت تا با گرامیداشت یاد و نام این اندیشمند فرزانه، از خدمات ارزشمند پزشکان ایران زمین قدردانی شود.
پزشکانی که برای سلامت و نجات جان هم نوع به سوگند و عهد خود با خدای متعال وفادار هستند و از هیچ کوششی دریغ ندارند، بویژه در این ایام که ویروس منحوس کرونا شرایطی سخت تر را برای همه بویژه پزشکان و مدافعان سلامت ایجاد کرده است.
اینجانب با تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، به مناسبت روز پزشک از تلاش ها و خدمات ارزنده و صادقانه پزشکان عزیزی که در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد، متعهدانه برای سلامت مردم تلاش  می نمایند قدردانی می نمایم.
بی شک رضایت خدا بالاترین پاداش برای این تلاش ارزشمند است که بواسطه دعای خیر مردم حاصل می شود.
رضایت خداوند و سلامت و توفیق روزافزون شما را از درگاه خدای مهربان خواهانم.

دکتر جواد باذلی