امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:55

مسئولیت، از جمله فرصت‌هایی است که باید آن را قدر دانست

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در مراسم تکریم و معارفه ریاست جدید دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به آیه ای از کلام وحی، فرصت مسئولیت را از جمله فرصت‌هایی دانست که باید آن را قدر دانست و غنیمت شمرد و از فرصت فراهم شده در جهت خدمت به مردم و ارتقای سازمانی که مسئولیت آن به ما سپرده شده است استفاده حداکثری بنماییم.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام دکتر رجایی با بیان اینکه برای به بار نشستن هر پروژه و انجام هر کار بزرگی افراد گوناگون تلاش می‌کنند از نمایندگان قبلی شهرستان در مجلس شورای اسلامی و روسای اسبق شبکه بهداشت و درمان و دانشکده علوم پزشکی و بویژه از دکتر مسلم به خاطر تحولات بسیار خوب دانشگاه در 8 سال گذشته تشکر و قدردانی کرد و گفت: از دکتر احمدی ریاست جدید دانشگاه نیز که در این برهه زمانی و با توجه به شرایط بودجه ای نامناسب و مشکلات موجود این مسئولیت سنگین را بر عهده گرفتند سپاسگزاری می‌نمایم. وی، حوزه سلامت را یک حوزه بزرگ و وسیع برای خدمت رسانی به مردم عنوان و اظهار کرد: برای پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه و ارائه خدمات مطلوب و شایسته به مردم منطقه همه دست‌اندرکاران و کارکنان دانشگاه باید همکاری و همراهی نمایند. وی از توانایی اجرایی و تخصص در کنار تعهد و تدین به عنوان دو ویژگی مهم هر مدیر موفق یاد کرد و افزود: باید در جهت رشد علمی و اخلاقی دانشجویان تلاش شود.