امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 20:10

پیام تبریک دکتر باذلی رئیس دانشگاه به مناسبت روز بهورز

دکتر باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی با تبریک روز بهورز، از تلاش‌های ایثارگرانه آنها قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به شرح زیر است:

به نام خدا

12 شهریور در تقویم به پاس خدمات صادقانه و مخلصانه سربازان خط اول حوزه بهداشت و درمان در روستاها به نام بهورز نامگذاری شده است.
از شهریور 1363 که نخستین خانه بهداشت با هدف ارائه مراقبت‌های اولیه بهداشتی به جمعیت تحت پوشش تاسیس شد، نیروهایی بومی به عنوان بهورز آموزش دیدند تا با استفاده از ظرفیت بومی آنان در برقراری ارتباط صمیمانه با مردم و توانایی جلب مشارکت آنها، در راستای ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه گام بردارند.
بومی بودن و ارتباط دائمی با مردم در اوقات مختلف شبانه‌روز توسط بهورزان در کنار ثبت دقیق اطلاعات بهداشتی خانوارهای تحت پوشش و نظارت مستمر آنها، بهورزان را به تلاشگران خستگی ناپذیری تبدیل کرد که دستاوردها و موفقیت‌های چشمگیری برای نظام سلامت به ارمغان آوردند.
بهورزان در ماه‌های گذشته و پس از شیوع کرونا هم نقش مهم و تاثیرگذاری در آموزش همگانی و کنترل این ویروس ایفا کردند.
اینجانب با تبریک روز بهورز، از تلاش‌های ایثارگرانه همه بهورزان عزیز قدردانی و سپاسگزاری می‌نمایم و از خداوند متعال، سلامتی و توفیق روزافزون برای ایشان مسئلت دارم.

دکتر جواد باذلی