امروزسه شنبه, 01 مهر 1399 10:07

مشارکت 221 میلیون تومانی هیئت انصارالمهدی مهدیه گناباد در نذر سلامت

هیئت انصارالمهدی مهدیه گناباد 221 میلیون تومان برای خرید تجهیزات پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی اهدا کرد.

به گزارش وب‌دا، صبح امروز جمعی از اعضای هیئت انصارالمهدی مهدیه گناباد با حضور در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ضمن قدردانی از تلاش‌ کادر درمان در مقابله با کرونا، مبلغ 221 میلیون تومان از نذورات و کمک‌های جمع‌آوری شده این هیئت را برای خرید دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان علامه بهلول گنابادی به دانشگاه اهدا نمودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه با قدردانی از مشارکت خوب هیئت انصارالمهدی مهدیه گناباد در نذر سلامت، اظهار امیداواری کرد که سایر هیئت‌های مذهبی هم با هدایت بخشی از نذورات خود به سمت سلامت در افزایش تجهیزات بیمارستانی برای نجات جان انسان‌ها سهیم شوند.
دکتر جواد باذلی گفت: همزمانی کرونا با شیوع بیماری‌های تنفسی در شش ماهه دوم سال و کم توجهی برخی از مردم به لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، نگرانی‌ها را برای برگشت پیک ابتلا به کرونا افزایش می‌دهد و از این رو باید آمادگی لازم را بویژه در حوزه درمان داشته باشیم.