امروزسه شنبه, 11 آذر 1399 21:07

بازدید دکتر باذلی از آشپزخانه و انبار بیمارستان علامه بهلول گنابادی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به صورت سرزده با حضور در بیمارستان علامه بهلول گنابادی، وضعیت غذای این بیمارستان را مورد ارزیابی قرار داد.


به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی در پایان این بازدید گفت: گرچه کیفیت غذا به نسبت بازدید قبلی افزایش یافته بود ولی دستورات لازم برای ارتقای کیفیت مواد غذایی اولیه و همچنین نحوه پخت و توزیع غذا به منظور افزایش کیفیت صادر شد و امیدوارم با پیگیری‌های رئیس و همکاران بیمارستان، هرچه سریعتر شاهد افزایش بیشتر کیفیت غذا و رضایتمندی بیماران و همکاران بیمارستان باشیم.
وی در خصوص ضرورت ذخیره‌سازی اقلام و تجهیزات بیمارستانی مورد نیاز برای مقابله با کووید 19 هم گفت: متاسفانه در سال‌های گذشته مکان مشخصی برای انبار در بیمارستان علامه بهلول گنابادی پیش‌بینی نشده است که به همین دلیل در شرایط کنونی که نیاز به ذخیره‌سازی اقلام مورد نیاز برای مدت زمان حداقل شش ماهه را داریم، با مشکلاتی مواجه هستیم.
دکتر باذلی با بیان اینکه همه تمهیدات لازم برای مقابله با بحران افزایش بیماران مبتلا به کویید 19 در شش ماهه دوم سال برنامه‌ریزی و فراهم شده است، خاطرنشان کرد: اعتبار لازم برای خرید و ذخیره‌سازی وسایل شش ماهه مورد نیاز بیمارستان علامه بهلول گنابادی فراهم شده است و تلاش می‌کنیم هرچه سریعتر فضای فیزیکی مناسبی برای انبارنمودن این اقلام نیز آماده کنیم.
وی تاکید کرد: همچنان از مردم عزیز درخواست داریم تا با رعایت پروتکل های بهداشتی، علاوه بر مراقبت از سلامت خود و اطرافیان، مدافعان سلامت را در گذر از پیک احتمالی پیش رو یاری دهند.