امروزسه شنبه, 01 مهر 1399 11:26

تقدیر از دست‌اندرکاران برنامه زنده تلویزیونی «مسیر عاشقی»

در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از عوامل و دست‌اندرکاران برنامه زنده تلویزیونی «مسیر عاشقی» تجلیل شد.

استفاده صحیح از ظرفیت فضای مجازی با تولید و نشر آثار فرهنگی و آموزشی

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که در گلزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد، گفت: با تولید و نشر آثار فرهنگی و آموزشی در فضای مجازی میتوان از این ظرفیت که متأسفانه اغلب کاربرد غیر واقعی و غیر ضروری برای بهره‌وران این فضا دارد، استفاده بهتر و صحیح‌تری داشت.
دکتر جواد باذلی افزود: شاید برخی از مردم به دلیل شرایطی که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور حاکم است، نتوانستند مانند همیشه برای امام حسین (ع) عزاداری کنند، ولی هر کس با هر توانی که برایش مقدور بود ارادت خود را به سیدالشهدا (ع) نشان داد.
وی با بیان شرایط خاص محرم امسال تصریح کرد: ارادات شیعیان به حضرت اباعبدالله (ع) چیزی نیست که مسائلی همچون ویروس کرونا بتواند آن را از دل و جان مردم بیرون کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد خاطرنشان کرد: کرونا در کنار تهدیدهایی که دارد، فرصت‌هایی را هم ایجاد کرده است که نمونه آن استفاده درست و مناسب از بستر فضای مجازی در تولید کارهای بدیع و شاخص است. دکتر باذلی با قدردانی از عوامل برنامه مسیر عاشقی گفت: با تولید و نشر آثار فرهنگی و آموزشی در فضای مجازی می‌توان از این ظرفیت که متاسفانه اغلب کاربرد غیر واقعی و غیر ضروری برای بهره وران این فضا دارد، استفاده بهتر و صحیح تری داشت.

ترویج فرهنگ عاشورایی از طریق فضای مجازی، کار پسندیده‌ای است
امام جمعه و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه گفت: ترویج فرهنگ عاشورایی از طریق فضای مجازی، کار بسیار پسندیده‌ای برای حفظ ارزش‌ها و خنثی نمودن توتئه‌های دشمنان اسلام است.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب افزود: این برنامه فرهنگی یک برنامه بسیار خوب و تأثیرگذار در فضای مجازی در رابطه با ترویج فرهنگ عاشورا بوده است.
وی ادامه داد: اگرچه کرونا یک تهدید بزرگ برای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی بود و حتی به اقتصاد، معیشت و همه امورات ضربه وارد کرد؛ اما به همت فعالان فرهنگی دانشگاه، این تهدید به فرصت تبدیل شد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب اظهار کرد: در قالب «مسیر عاشقی»، برنامه‌های بسیار خوب و ارزنده‌ای در فضای مجازی اجرا گردید که مورد استفاده دانشجویان، مردم و حتی فارغ‌التحصیلان این دانشگاه قرار گرفت.
وی تصریح کرد: بدون شک در شرایط فعلی که دشمنان اسلام در تلاش هستند که فرهنگ عاشورا، مغفول واقع شود و ارزش‌های دینی زیر سوال رفته و ثابت کنند که تشیع با علم و سلامت منافات دارد که به لطف خدا، مردم کشورمان بسیار هوشمندانه برخورد کردند و مراسمات عزاداری محرم را با شکوه و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار نمودند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب خاطرنشان کرد: در حال حاضر فضای مجازی برای نسل جوان، مرجعیت پیدا کرده و لازم است این‌گونه کارها توسط نیروهای ارزشی و فرهنگی انجام شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، ضمن تسلیت شهادت امام حسین (ع) و تشکر از عوامل برنامه زنده اینترنتی «مسیر عاشقی»، اظهار کرد: عنوان «مسیر عاشقی» به حق شایسته این برنامه زنده بوده و لذا امیدواریم این مسیر تداوم داشته و برنامه‌های فاخر دیگری نیز تولید شود.
دکتر محمدحسن مینوئیان ادامه داد: در این ایام کرونایی که تجمع بایستی بر اساس پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود، اجرای ایده‌های نوآورانه از طریق فضای مجازی مورد تأکید است.
شایان ذکر است در پایان این جلسه از عوامل و دست‌اندرکاران برنامه زنده تلویزیونی «مسیر عاشقی» تقدیر شد. این برنامه از شب سوم محرم به مدت ۱۰ شب با برنامه‌های مختلفی نظیر سخنرانی، مداحی، معرفی کتاب، مسابقه، پخش کلیپ و گزارش و ...، به همت هیئات مذهبی، دفتر نهاد مقام معظم رهبری، روابط عمومی، مدیریت تعالی فرهنگی و پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی مفدا اجرا شد.