امروزسه شنبه, 01 مهر 1399 10:14

قدردانی مسئولان گناباد از کمک هیئت انصارالمهدی به حوزه سلامت

در مراسمی با حضور امام جمعه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، فرماندار، مسئول ستاد امر به معروف و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر گناباد از هیات انصارالمهدی (عج) مهدیه این شهر تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه با اشاره به محدودیت‌های ایجاد شده در مراسم‌های محرم با وجود شرایط کرونا گفت: مراسم عزاداری محرم امسال، با شور و شعور خاصی همراه با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.
دکتر جواد باذلی با بیان اینکه توانمندی‌های دانشگاه و بیمارستان علامه بهلول گنابادی افزایش یافته است، عنوان کرد: مجهول بودن افراد کرونایی و آنفولانزایی در فصل جدید، کار مدافعان سلامت را سخت‌تر می‌کند اما همه خادمین مردم در حوزه سلامت، بی دریغ و بی بدیل در حال تلاش هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد درخصوص مشارکت هیئت انصارالمهدی در خرید تجهیزات پزشکی بيمارستان گفت: ارزش این اقدام، کمتر از ارزش عزاداری‌ها نیست و قطعا این معامله بزرگ با خدا، برکات زیادی برای مردم فهیم شهرستان دارد.
دکتر باذلی با قدردانی از این اقدام خداپسندانه هیئت انصارالمهدی، از آنان به عنوان فعال‌ترین هیئت گناباد در حوزه‌های مختلف نام برد و افزود: این دستگاه تا پایان هفته به نام این هیئت در بخش ICU بیمارستان علامه بهلول نصب خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه به وضعیت کرونا اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه از نظر بیماری کرونا در شهرستان گناباد در وضعیت قرمز قرار داریم و از سوی دیگر مدارس و مشاغل هم بازگشایی شده، لازم است که همشهریان فهیم گنابادی، اهتمام بیشتری در رعایت فاصله گذاری اجتماعی، رعایت پوشش‌ها و حفاظت‌های فردی و همچنین محدود کردن ترددهای خود داشته باشند.
دکتر باذلی با بیان اینکه همراهی عفونت‌های حاد تنفسی در فصل جدید با بیماری کرونا می‌تواند خطرات این بیماری را تا حد زیادی افزایش دهد، گفت: انتظار می‌رود همشهریان گنابادی و بجستانی با رعایت حداکثری مسائل بهداشتی، به سلامت خود و تلاش‌های مدافعان سلامت، کمک نمایند.
وی با درخواست از مردم برای پرهیز از ترددهای غیرضروری، رعایت بهداشت فردی، شست‌وشوی دست‌ها، استفاده از ماسک و رعایت حداقل فاصله 80/1متری از اطرافیان را از عوامل مهم در مبارزه با این ویروس منحوس دانست.
حجت الاسلام صادقی‌نسب امام جمعه شهرستان گناباد هم در این جلسه، گفت: محرم امسال با نظم، انضباط و شکوه خاصی برگزار گردید و یکی از امتیازهای شاخص آن از سایر عزاداری‌ها، گردآمدن جوانان ولایی در هیئت‌های روباز بود.
فرماندار شهرستان گناباد هم در این جلسه با بیان اینکه ویروس کرونا سعی دارد همه ساختارها را تحت تاثیر خود قرار دهد، اظهار کرد: همه این موارد قابل کنترل است و با رفتار خود می‌توانیم آن‌را محدودتر کنیم.
حامد قربانی در خصوص فعالیت برخی فرقه‌های انحرافی جهت نادیده گرفتن پروتکل‌های بهداشتی در مراسم‌های عزاداری ماه محرم گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، یکی از بهترین و عاشورایی ترین عزاداری‌های دهه اول محرم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در گناباد برگزار شد و مردم عزیز شهرستان همچون سایر شهرهای کشور، عزاداری‌هایی متناسب با شرایط کشور برگزار کردند.
وی، اقدام و مشارکت هیئت انصارالمهدی مهدیه گناباد در خرید تجهیزات پزشکی را شایسته دانست و از آنان به عنوان افتخاران گناباد نام برد.