امروزسه شنبه, 01 مهر 1399 10:53

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز فوریت‌های پزشکی و اورژانس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی با تبریک «روز فوریت‌های پزشکی و اورژانس»، از تلاش‌های پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر جواد باذلی به شرح زیر است:

وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا
و هر کس نفسی را زنده کند گویا همه مردم را زنده کرده است(سوره مائده آیه۳۲)

همکاران عزیز فوریت‌های پزشکی و اورژانس 115

چهل و پنج سال پیش، در بیست و ششم شهریورماه سال 1354 سیستم فوریت‌های پزشکی کشور با عنوان اورژانس 115 تاسیس شد و ایران به عنوان چهارمین کشور دارنده خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در جهان شناخته شد.
این روز که به عنوان «روز فوریت‌های پزشکی و اورژانس» در تقویم کشور نام‌گذاری شده، فرصت مغتنمی است تا از تلاش‌های شبانه‌روزی ایثارگرانی که در حوادث مختلف، نخستین مواجهه با مصدومان و بیماران را دارند، سپاسگزاری نماییم.
کارشناسان فوریت‌های پزشکی با تلفیقی از سرعت، دقت و صبوری، خدمات اولیه را که نقش حیاتی و تعیین کننده‌ای در بهبود وضعیت بیماران اورژانسی و سانحه‌دیدگان حوادث به آنها ارائه می‌دهند.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره همه پرسنل فداکار اورژانس 115 کشور که  در راه خدمت به هموطنان، جان خویش را فدا کردند، از تلاش‌های همه همکاران ارجمندم در اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه، بویژه خدمات آنان در مقابله با کرونا قدردانی می‌نمایم.
سلامتی و توفیق روزافزون تک تک شما عزیزان را از خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر جواد باذلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد