امروزسه شنبه, 01 مهر 1399 10:55

بازدید رئیس دانشگاه از مرکز اورژانس 115

همزمان با 26 شهریور، روز فوریت‌های پزشکی و اورژانس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه، از تلاش‌های پرسنل اورژانس 115 قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در حاشیه این بازدید گفت: اورژانس 115 سازمانی است که در بحرانی‌ترین و حساس‌ترین لحظات حیات یک انسان وارد عمل می‌شود و اگر کارش را به درستی انجام دهد، می‌تواند حافظ و نجات دهنده جان افراد بسیار زیادی شود.
وی با قدردانی از مجموعه همکاران اورژانس 115 دانشگاه در مرکز مدیریت حوادث و پایگاه‌های اورژانس، اظهار کرد: خوشبختانه اورژانس 115 گناباد یکی از بالاترین استانداردها را از نظر کمی و کیفی دارد ولی این موضوع به معنی نگه داشتن وضعیت در این سطح نیست و باید همچنان برای ارتقا بیشتر آن تلاش کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به اهمیت کار اورژانس 115 در نجات جان بیماران در ثانیه‌های طلایی اشاره و خاطرنشان کرد: عملکرد اورژانس 115 به دلیل در معرض رویت بودن مستقیم و حساسیت تاثیر بسیار زیادی در میزان رضایت عمومی از عملکرد دانشگاه دارد.
دکتر باذلی از اورژانس هوایی به عنوان یک نقطه عطف در منطقه یاد کرد و افزود: این پایگاه اورژانس از نظر بالگرد، تجهیزات، کارشناسان فوریت‌های پزشکی و کادر پروازی جزء بهترین اورژانس‌های هوایی در کشور است.
وی به میانگین 15 تا 20 ماموریت ماهیانه اورژانس هوایی گناباد اشاره و تاکید کرد: امداد هوایی در بیش از دو سال فعالیت این پایگاه اورژانس توانسته است از فوت یا ایجاد عوارض ماندگار و دائمی در بیماران زیادی جلوگیری کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه آخرین پایگاه اورژانس تحت پوشش دانشگاه، سال گذشته دارای ساختمان اختصاصی شد، تصریح کرد: این دانشگاه جزء معدود دانشگاه‌هایی است که همه پایگاه‌های آن در ساختمان‌های استاندارد مستقر هستند و دیگر پایگاه مستقر در کانکس نداریم.
دکتر باذلی وضعیت اورژانس 115 گناباد را بالاتر از استانداردهای کشوری دانست و تاکید کرد: از نظر تعداد آمبولانس و پایگاه اورژانس به جمعیت ثابت، رتبه نخست کشور را دارا هستیم که این امر نقش مهمی در کاهش میانگین زمان رسیدن بر بالین بیمار در مقایسه با سایر پایگاه‌های اورژانس کشور داشته است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه از نظر فیزیکی در سطح پایگاه‌های اورژانس مشکلی نداریم و اولویت ما، ارتقای کیفیت ارائه خدمات و افزایش توانمندی‌های همکارانمان است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم با تبریک روز اورژانس115 و تشکر از تلاش‌های آنها در طی سال گذشته، گفت: اورژانس 115 از مهمترین و حیاتی‌ترین حلقه‌های درمان است.
دکتر جلیل مشاری افزود: رسیدگی به بیمار در طلایی ترین زمان، خیلی باارزش و شروع کننده زنجیره درمان است. وی، استانداردهای قابل ارزیابی اورژانس 115 مانند زمان رسیدن بر بالین بیمار و آموزش را در اورژانس 115 گناباد را بسیار مطلوب ارزیابی کرد.