امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:54

ناقوس توسعه و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی گناباد نواخته شده است

فرماندار گناباد در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: ناقوس توسعه و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی گناباد نواخته شده است و با مدیریت دکتر احمدی و هماهنگی و همکاری همه دست‌اندرکاران حوزه سلامت، سرعت بهتری خواهد گرفت.
به گزارش وب‌دا، محمد صفایی با اشاره به کسب رتبه اول فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور  به مدت 6 سال متوالی، از زحمات بیش از 15 ساله حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در این دانشگاه قدردانی نمود. وی در ادامه به مقایسه وضعیت کنونی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با سال 84 و ابتدای مسئولیت دکتر مسلم پرداخت و افزود: ارتقاء دانشکده به دانشگاه، پذیرش دانشجو در رشته پزشکی عمومی، پوشش 100درصدی خانه‌های بهداشت و ارتقاء شاخص‌های بهداشت و درمان و سطح سلامت جامعه از جمله مهمترین دستاوردهای این دوره 8 ساله بود. وی به رشد فعالیت‌های عمرانی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در این مدت بیش از دو برابر کل فضاهای قبلی به زیربنای مجموعه های دانشگاه افزوده شد که مسجد، خوابگاه فجر، بیمارستان 160 تختخوابی علامه بهلول، فاز نخست ساختمان آموزشی، سالن همایش‌های کوثر، کتابخانه مرکزی و سالن ورزشی بخشی از این فعالیتها است. وی با بیان اینکه در گذشته حتی معاون وزیر هم در این دانشگاه حضور نمی یافت، افزود: در این مدت و به لطف نگاه عدالت محور دولتهای نهم و دهم ، 4 بار وزرای محترم در این دانشگاه حضور یافتند و از نزدیک با مسائل، مشکلات و چالش‌های پیش رو آشنا شدند. فرماندار گناباد ضمن قدردانی از خدمات شبانه روزی و پیگیری‌های دلسوزانه دکتر علیرضا مسلم، از انتخاب دکتر احمدی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان یک مدیر بومی ابراز خرسندی و برای وی،آرزوی توفیق و خدمت رسانی شایسته به مردم منطقه کرد.