امروزدوشنبه, 05 آبان 1399 06:51

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی روز جهانی بهداشت محیط را به اساتید، مهندسین، کارشناسان و دانشجویان این رشته تبریک گفت.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به شرح زیر است:

به نام خدا
۲۶ سپتامبر که به‌عنوان روز جهانی بهداشت محیط نامگذاری شده، بهانه ای برای یادآوری اهمیت و جایگاه بهداشت محیط در ارتقاء سلامت جامعه و ارج گذاری به خدمات و تلاش های ارزشمند فعالان محترم این عرصه مهم در حوزه سلامت است.
 عزیزانی که در ایام مقابله با کرونا نیز نقشی مهم و اثرگذار دارند و با تلاش خستگی ناپذیر و ایثارگرانه  خود، دوشادوش دیگر مدافعان سلامت در حال مقابله با این ویروس منحوس هستند.
اینجانب با قدردانی از تلاش شبانه روزی این عزیزان، روز جهانی بهداشت محیط را به اساتید، مهندسین، کارشناسان و دانشجویان این رشته تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سعادت و موفقیت را برای این فعالان عزیز عرصه سلامت مسئلت می‌نمایم.

دکتر جواد باذلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد