امروزدوشنبه, 05 آبان 1399 07:25

هفته دفاع مقدس، فرصتی برای شناخت شهدا و ایثارگران است

امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: هفته دفاع مقدس، فرصتی برای شناخت شهدا و ایثارگران و تلاش‌ها و خدمات آنان برای حفظ نظام اسلامی است.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب در آئین تجلیل از رزمندگان و ایثارگان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اظهار کرد: امنیت، استقلال و تمامیت و عزت نظام اسلامی، مرهون فداکاری‌ها و جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران است.
وی، معرفی شهدا و ایثارگران به عنوان قهرمانان راستین را به نسل حاضر و نسل‌های آینده ضروری دانست و تأکید کرد: این عزیزان به ندای حضرت امام لبیک گفتند و در مقابل تجاوز استکبار، صهیونیزم و ارتجاع عرب به خاک میهن ایستادند و در جبهه‌های جنگ حاضر شده و با نثار هر آنچه که داشتند اسلام و انقلاب را حفظ کردند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه شهدا و ایثارگران، از یادگار امام (ره) یعنی نظام اسلامی پاسداری نمودند، تاکید کرد: آنها استکبار و نوکرانش را به خاک مالیدند تا برای نسل حاضر و آینده الگو باشد، لذا هفته دفاع مقدس، فرصتی برای بررسی عوامل این پیروزی بزرگ است.
وی خاطرنشان کرد: ایمان به خدا، اتحاد و وحدت همه اقشار و گوش به فرمان مقام ولایت بودن از جمله عواملی است که روز به روز، نظام اسلامی را قوی‌تر کرده و لذا در این صورت، دشمنان طعم تلخ شکست را بیشتر خواهند چشید.
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه گناباد هم در این مراسم، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های مدافعان سلامت، گفت: این رشادت و ایثارگری‌های مدافعان سلامت مشابه با رزمندگان ما در در دوران دفاع مقدس بوده است، لذا مدافعان سلامت، سرداران خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا هستند.
سرهنگ پاسدار علی محبی افزود: در جنگ ما به جوانان اعتماد کردیم و پیروز شدیم و خوب است الآن هم به جوانان اعتماد نموده و بر جنگ اقتصادی و ... غلبه کنیم.
وی تصریح کرد: بعد از گذشت ۴۰ سال از دفاع مقدس و حدود ۳۲ سال پس از پایان جنگ، هر ساله در هفته دفاع مقدس، برنامه‌های مختلفی برای پاسداشت این حماسه بزرگ در اقصی نقاط کشور برگزار می‌شود.
دکتر محمدحسن مینوئیان حقیقی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز اظهار کرد: این مراسم با هدف یاد و خاطره شهدا و تجلیل از جانفشانی‌های رزمندگان و ایثارگران دانشگاه برگزار شد تا همیشه به یاد آنها و ایثارگری‌های آنان باشیم.
یادآور می‌شود، در این مراسم از رزمندگان و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اهدای لوح و هدیه‌ای تجلیل شد. تقدیر از محمد شمسی ثانی فرمانده پایگاه القدر دانشگاه و سید مجتبی هاشمی تبار، داوطلب برتر کانون هلال احمر مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
این مراسم به همت مدیریت تعالی فرهنگی، دفتر نهاد رهبری و ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.