امروزدوشنبه, 05 آبان 1399 07:07

جلوه‌های ایثار و ازخودگذشتگی را در«مدافعان سلامت» شاهد هستیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: جلوه‌های ایثار و ازخودگذشتگی رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس را در «مدافعان سلامت» شاهد هستیم.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در آئین تجلیل از رزمندگان و ایثارگان دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: هفته دفاع مقدس، یادآور زحمات، تلاش‌ها، ایثارگری‌ها و ازخودگذشتگی‌های جوانان این مرز و بوم در آن شرایط سخت است.
وی ادامه داد: هنوز مدت زیادی از پیروزی انقلاب نگذشته و شاکله نظام به طور کامل شکل نگرفته بود و ثبات و امنیت در کشور حاکم نبود که مورد تهاجم ناجوانمردانه یک کشور همسایه قرار گرفتیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: دشمن این اجازه را به خود داده بود که وارد خاک کشور ما شود و اگر این ایثار و ازخودگذشتگی جوانان کشورمان نبود ما الان شرایط بسیار سخت‌تری ‌داشتیم.
دکتر باذلی خاطرنشان کرد: جوانان و نوجوانان آن زمان از دورترین نقاط شهری و روستایی، بدون آموزش نظامی منسجم و امکانات رزمی و دفاعی و تنها با خلوص نیت و با عشق به میهن، جلوی دشمن متخاصم ایستادند و منجر به عقب نشینی او و پیروزی شکوهمندی شدند که مورد توجه همه دنیا قرار گرفت.
وی تصریح کرد: یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، نباید هیچگاه از ذهن ما بیرون رود و باید به نسل‌های آینده منتقل شود؛ چراکه امنیت، آرامش و استقلالی که داریم، مرهون تلاش‌ها و خون‌های پاک بر زمین ریخته شده این عزیزان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: هم اکنون آمریکا با همه قدرت نظامی که دارد هنوز این جرأت را خودش نداده که اقدامی بر علیه کشور ما انجام دهد و این نتیجه تاریخی است که رزمندگان ما از خود به یادگار گذاشتند.
دکتر باذلی ابراز کرد: بعد از جنگ، همین رزمندگان، باز هم در عرصه‌های مختلف به فعالیت و تلاش برای کشور پرداختند که نمونه آن را می توان در تلاش رزمندگان و ایثارگران عزیز دانشگاه دید که دیروز در سنگر جنگ و امروز در عرصه علم و دانش در حال خدمت به جامعه هستند.