امروزدوشنبه, 05 آبان 1399 08:20

تلاش و ایثار مدافعان سلامت باعث شده تا میزان مرگ و میر کرونا در گناباد و بجستان به نسبت موارد مثبت، حدود نصف نرخ کشوری باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: علی‌رغم اینکه میانگین سنی جمعیت ما در گناباد و بجستان، بالاتر از میانگین کشوری است و بیماری کرونا بیشترین تأثیر را در افراد مسن و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای می‌گذارد؛ ولی با افتخار می‌گویم که زحمات مدافعان عزیز سلامت باعث شده تا میزان مرگ و میر در این دو شهرستان به نسبت موارد مثبت، حدود نصف نرخ کشوری باشد که نشان‌دهنده تلاش‌ها و ایثارگری‌های این عزیزان در این شرایط سخت است.9

دکتر جواد باذلی در مراسم تجلیل از مدافعان سلامت که توسط ماحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد و با حضور جمعی از مسئولین شهرستان در محوطه بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره رشادت ها و ایثار شهدا و ایثارگران سال های دفاع مقدس و مدافعان امنیت گفت: این روزها نمونه هایی از این رشادت ها و ایثار را می توان در مدافعان سلامت دید که ایثارگرانه در حال مقابله با کوئید 19 هستند.
وی افزود: بیمارانی که در بیمارستان بستری می‌شوند، مراقبت‌های ویژه و مراقبت‌های پرستاری خاص نیاز دارند که تمام این تلاش‌ها و زحمات بر دوش همکاران عزیز ما در حوزه درمان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: در مدت هفت ماه شیوع ویروس کرونا در کشور، کادر درمان در شیفت‌های 12 ساعته، با پوشش‌ها، لباس‌ها و ماسک‌هایی که شاید برای من و شما حتی در شرایط عادی هم طاقت فرسا است، در حال تلاش و مراقبت و مداوای بیماران هستند.
وی با اشاره به اینکه ازخودگذشتگی و زحمات مدافعان سلامت قابل جبران نیست گفت: تلاش کردیم تا مطالبات این عزیزان را به روز پرداخت کنیم و در حال حاضر فقط دو ماه از کارانه پرسنل و پزشکان باقی مانده که امیدواریم در یکی دو روز آینده، این مطالبات هم پرداخت شود که با این اقدام از نظر پرداخت مطالبات همکاران، یکی از دانشگاه‌های سرآمد کشور خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پایان از فرمانده حوزه مقاومت بسیج سپاه شهرستان و همکارانشان برای برگزاری این مراسم قدردانی و ابراز امیدواری کرد که هرچه سریع‌تر این بیماری منحوس از کشور و دنیا رخت برببندد و بار دیگر همه هم‌وطنان و مردم جهان با راحتی و آسایش و بدون ترس از ابتلا به بیمای کرونا به زندگی خود ادامه دهند.

امام جمعه شهرستان و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز ضمن قدردانی از زحمات همه پزشکان، پرسنل بیمارستان و همکاران دانشگاه برای مقابله با کرونا، اظهار کرد: همان طور که در هجوم وحشیانه عراق، کسانی همانند شهدا، جانبازان و آزادگان و رزمندگان مقابل آنها ایستادند و استقلال، تمامیت ارضی و عزت کشور را حفظ کردند و نام ایران را در جهان سربلند کردند، در هجوم بلای کرونا هم قهرمانانی مانند پزشکان، پرستاران، کارکنان بیمارستان و دیگر عزیزان کادرهای بهداشتی و درمانی به صحنه آمدند.

حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب تأکید کرد: همه این عزیزان با تلاش خود، سلامت مردم و جامعه را حفظ کردند و لذا ما برای سلامتی و موفقیت این عزیزان همواره دعا می‌کنیم.

فرماندار گناباد نیز در این مراسم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم در موج سوم کرونا در پاییز، بهترین هدیه به کادر درمان مدافع سلامت دانست و اظهار کرد: تشکرها به تنهایی کفایت نمی‌کند و اگر می‌خواهیم از این عزیزان که در خط مقدم سلامت هستند، تقدیر کنیم باید به صورت عملی و رعایت پروتکل های بهداشتی هم این موضوع را نشان دهیم چرا که با عدم رعایت پروتکل های بهداشتی، باعث افزایش بیماران در بیمارستان و افزایش زحمات کادر درمان نیز می‌شویم.
حامد قربانی افزود: با توجه به کمبود امکانات لازم در ابتدای ورود کرونا، کادر بهداشت و درمان، سختی‌های زیادی را متحمل شدند و صدمات روحی متعددی برای این عزیزان و خانواده‌هایشان به وجود آمد.
وی گفت: من از همه این عزیزان و خانواده‌هایشان و همه افرادی که در این راه زحماتی را متقبل شدند و از ریاست دانشگاه و همکاران‌شان که تمام فکر و ذهن خود را در زمینه حمایت از بیمارستان و کادر درمان معطوف داشته‌اند، ممنون و سپاسگزارم.
قربانی اظهار داشت: برای درمان هر فرد حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان هزینه می‌شود، اما خسارت‌های معنوی وارد شده که غیر بررسی و حسابرسی هستند، بسیار بیشتر است.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در شهرستان گناباد تصریح کرد: هر کس باید خودش را موظف بداند تا در حوزه کاری و زندگی فردی خود، طوری رفتار کند که زحمات بیشتری بر این پرسنل خدوم متحمل نشود و باید با پیشگیری درست، مانع از بروز مشکلات شویم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای مدافع امنیت و شهدای مدافع سلامت، گفت: این تقدیرها نمی‌تواند زحمات این عزیزان را جبران کند؛ لذا توصیه من به شهروندان عزیز این است که موارد بهداشتی را با توجه به فصل سرد پیش رو و بروز مشکلات جدید برای عزیزان کادر درمان، رعایت کنند.
سرهنگ پاسدار علی محبی با اعلام آمادگی بسیج برای همکاری با مدافعان سلامت افزود: کادر درمان همانند کسانی هستند که در دوران دفاع مقدس برای آزادی و سربلندی کشور و مردم تلاش می‌کردند.
شایان ذکر است در پایان این مراسم پرچم ایران که بر روی آن واژه میثاق مدافعان انقلاب و ولایت با مدافعان سلامت درج شده بود توسط فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه گناباد به نیابت از مدافعان سلامت به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تقدیم شد.
همچنن در این مراسم با اهداء پرچم ایران، شاخه های گل و عکس سردار سلیمانی از جمعی از مدافعان سلامت قدردانی شد.