امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:18

تمدید زمان ثبت نام در چهارمین جشنواره ملی رسانه های سلامت تا پایان آبان ماه

دبير جشنواره ملي رسانه هاي سلامت از تمديد زمان  ثبت نام در چهارمين جشنواره ملي رسانه هاي سلامت تا پايان آبانماه خبر داد.
دكتر محمدحسين تقديسي دبير چهارمين جشنواره ملي رسانه هاي سلامت در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت: با توجه به درخواست دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور در رابطه با تمديد زمان جشنواره و جلسات برگزار شده با مركز روابط عمومي وزارت بهداشت، زمان دريافت آثار تا پايان آبان ماه سال جاري تمديد شد.
دكتر تقديسي گفت: به لطف خداوند متعال، تعداد آثار ارسالي به جشنواره قابل تامل بوده و از نكات قابل توجه، شركت فعال مدارس و دانش آموزان در جشنواره است كه اين امر نويد دهنده توليد آثاري ارزشمند در حوزه سلامت در سال هاي آينده است،  لذا تلاش خواهد گرديد تا تعداد جوايز اختصاص يافته به حوزه دانش آموزي با توجه به حجم آثار افزايش پيدا نمايد.
وي افزود: با توجه به جلسات برگزار شده با اعضاي شوراي سياستگذاري جشنواره، اولويت فشارخون، ديابت و ترك سيگار و دخانيات به بخش هاي جانبي جشنواره اضافه گرديد و جوايز جداگانه اي به اين آثار اختصاص خواهد يافت.
علاقمندان مي توانند جهت ثبت نام در چهارمين جشنواره ملي رسانه هاي سلامت با شعار سبك زندگي سالم، به آدرس healthfestival.ir مراجعه فرمايند.