امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 19:52

رکوردشکنی بیماران بستری کرونا در گناباد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: تعداد بیماران بستری کرونا بیمارستان علامه بهلول گنابادی در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۰۳ نفر افزایش یافت که بیشترین رقم بستری با تست مثبت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد است.

دکتر جواد باذلی اظهار کرد: تعداد بیماران بستری کرونا بیمارستان علامه بهلول گنابادی در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۰۳ نفر افزایش یافت که بیشترین رقم بستری با تست مثبت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد است.
وی با اشاره به افزایش آمار تست مثبت کرونا در موارد سرپایی و بستری گفت: هم اکنون به طور متوسط روزانه ۵۰ تست مثبت در منطقه تحت پوشش دانشگاه ثبت می‌شود.
دکتر باذلی، روند رو به افزایش آمار بیماران بستری کووید ۱۹ را نتیجه کاهش میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بویژه استفاده از ماسک، بازگشایی مدارس و عدم رعایت فاصله اجتماعی دانست و از عموم شهروندان خواست تا ضمن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، از تجمع و دورهمی‌ها پرهیز کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به نزدیک شدن فصل برداشت گل زعفران نیز از مردم درخواست کرد تا دستوالعمل های بهداشتی را در فرایند برداشت و جداسازی کلاله از گلبرگ‌ها رعایت نمایند.
دکتر باذلی افزود: دورهم جمع شدن اعضای فامیل از آداب این ایام است، اما تقاضا داریم بخاطر حفظ سلامت اعضای خانواده این تجمع ها امسال برگزار نشود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه از آغاز شیوع کرونا تا کنون ۱۰۳ بیمار با تست مثبت کرونا در حوزه تحت پوشش این دانشگاه فوت کرده‌اند.