امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 20:24

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان علامه بهلول گنابادی

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در شهرستان گناباد، روند ارائه خدمت به بیماران کووید 19 را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش وب‌دا، دکتر قاسم جان بابایی پس از بازدید اورژانس و بخش مراقبت‌های ویژه(I.C.U) بیمارستان علامه بهلول، سه بخش از بخش‌های بستری بیماران مبتلا به کووید 19 در این بیمارستان را بازدید و نحوه ارائه خدمات به بیماران  بستری را مورد ارزیابی قرار داد.
در حاشیه این بازدید که دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه و بیمارستان هم حضور داشتند، دکتر جان بابایی در گفتگو با متخصصان عفونی و داخلی، وضعیت کرونا در جمعیت تحت پوشش دانشگاه را بررسی کرد.
بازدید از روند عملیات اجرایی بخش جدید مراقبت‌های ویژه(I.C.U) و بخش سوختگی بیمارستان علامه بهلول گنابادی از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.
دکتر جان بابایی در ادامه از روند آماده‌سازی ساختمان بیمارستان سابق 15 خرداد برای راه‌اندازی بیمارستان دوم گناباد، بازدید کرد و در زمینه تامین اعتبارات و تجهیزات مورد نیاز برای راه‌اندازی هرچه سریعتر آن قول مساعد داد.