امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 19:32

بازدید رئیس دانشگاه از پروژه‌های در حال ساخت شهرستان بجستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از پروژه‌های در حال ساخت حوزه سلامت در شهرستان بجستان بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی در ابتدا با حضور در شهر یونسی، روند عملیات اجرایی بهسازی مرکز جامع سلامت امام حسن(ع) این شهر را مورد بازدید قرار داد.
در ادامه دکتر باذلی به همراه معاون درمان، مدیران حراست و روابط عمومی و رئیس دفتر ریاست دانشگاه با حضور در پایگاه اورژانس 115 یونسی، ضمن خداقوت به پرسنل، وضعیت ارائه خدمات و تجهیزات و داروهای آمبولانس این پایگاه را بررسی کردند.
بازدید از بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان از دیگر برنامه‌های حضور دکتر باذلی در شهرستان بجستان بود که در این بازدید، ضمن ارزیابی وضعیت ارائه خدمات، از پروژه‌های ساختمان در حال احداث بخش داخلی و همچنین فاز دوم کلینیک تخصصی بازدید کرد.
حضور در نشست خبری با حضور فرماندار و خبرنگاران شهرستان بجستان پایان بخش برنامه‌های دکتر باذلی در این شهرستان بود.