امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 20:34

دستاوردهای سفر معاون درمان وزارت بهداشت

دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دستاوردهای سفر دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت به گناباد را تشریح کرد.

janbabaee

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی گفت: خوشبختانه با رایزنی های انجام شده در جریان سفر معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان گناباد، توانستیم موافقت‌های خوبی را در راستای ارتقای خدمات درمانی اخذ کنیم.
دکتر باذلی افزود: با توجه به افزایش بیماران مبتلا به کرونا و لزوم افزایش تخت‌های مراقبت‌های ویژه و نیز تامین اکسیژن مورد نیاز، تهیه سه دستگاه اکسیژن ساز و اختصاص تخت‌های I.C.U برای بیمارستان های گناباد و بجستان یکی از مهمترین درخواست‌های ما بود که آقای دکتر جان بابایی با افزایش تخت‌های مراقبت‌های ویژه برای برای بیمارستان‌های علامه بهلول گنابادی و آیت‌ا... مدنی بجستان و سه دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان‌های علامه بهلول و آیت الله مدنی بجستان و بیمارستان دوم گناباد موافقت نمود.
وی اظهار کرد: علاوه بر 10 دستگاه یونیت و تجهیزات دندانپزشکی برای مراکز خدمات جامع سلامت و کلینیک های تخصصی تحت پوشش دانشگاه، درخواست اختصاص 8 دستگاه‌ دیالیز برای بیمارستان علامه بهلول گنابادی و 2 دستگاه دیالیز برای بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان نیز مورد موافقت قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به نبود دستگاه سنگ شکن در منطقه و نیازی که بیماران به خدمات این دستگاه دارند گفت: در جریان این سفر، موافقت لازم جهت اخذ یک دستگاه سنگ‌شکن برای بیمارستان علامه بهلول گنابادی و همچنین تخصیص اعتبار برای تکمیل پروژه‌های بخش جدید مراقبت‌های ویژه و بخش سوختگی این بیمارستان نیز اخذ گردید.
دکتر باذلی افزود: با توجه به پروژه در حال احداث بخش داخلی بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان، دکتر جان بابایی با درخواست دانشگاه مبنی بر کمک به تکمیل این پروژه، با تامین تجهیزات مورد نیاز این بخش موافقت نمود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: تامین دستگاه ABG ، اختصاص تجهیزات لازم برای اتاق عمل دوم بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان، تامین اعتبار جهت رفع مشکلات سیستم فاضلاب و لنژری این بیمارستان از دیگر درخواست‌های ارائه شده به دکتر جان بابایی بود که ایشان دستورات لازم در این خصوص را صادر نمودند.
وی، تبدیل تعدادی از متخصصین متعهد درمانی به عضو هیئت علمی را از دیگر درخواست‌های موافقت شده معاون درمان وزارت بهداشت عنوان و خاطرنشان کرد: دکتر جان بابایی دستورات لازم برای تحقق این درخواست‌ها را به مدیران بخش‌های مختلف معاونت درمان وزارت بهداشت ارجاع داده که امیدواریم با اختصاص این اعتبارات و تجهیزات تا پایان امسال، بتوانیم شاهد ارتقای بیشتر خدمات درمانی حوزه سلامت باشیم.