امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 20:04

جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی و ناحیه مقاومت بسیج گناباد

جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی و ناحیه مقاومت بسیج گناباد با هدف استفاده از ظرفیت‌های بسیج در مقابله با کرونا برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه گفت: تا کنون حدود ۳۰۰ نفر از پرسنل دانشگاه به کووید 19 مبتلا شده‌اند و هنوز روزهای سختی را پیش رو داریم.
دکتر جواد باذلی افزود: ابتلای کادر بهداشتی و درمانی و لزوم دو هفته قرنطینه در کنار خستگی کار فشرده و تلاش چندماهه، توان نیروی انسانی درگیر را تحلیل داده است و این در حالی است که با شیوع موج سوم کرونا و افزایش تعداد مبتلایان، بستری‌ها و فوتی‌ها، فشار کاری زیادی به مجموعه کادر درمانی وارد شده است.
وی خاطرنشان کرد: مقابله با یک اپیدمی از توان یک سازمان و نهاد خارج است و آحاد جامعه باید برای قطع زنجیره انتقال و  مهار این بیماری، حوزه بهداشت و درمان را یاری کنند.
سرهنگ محبی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد هم در این جلسه گفت: بسیج برای مقابله با این ویروس منحوس در کنار مدافعان سلامت خواهد بود.
یادآور می‌شود، بر اساس تفاهم‌نامه همکاری سازمان بسیج با وزارت بهداشت، از ظرفیت نیروهای بسیج برای بیماریابی، حمایت و مراقبت از بیماران سرپایی کرونایی استفاده می‌شود.
همچنین با استفاده از ظرفیت نیروهای داوطلب برای کمک به بهداشت و درمان، جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی در خصوص خادمیاران سلامت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.