امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 07:03

فلسفه و هدف اصلی مسئولیت در نظام اسلامی، خدمت به مردم و جامعه است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تجلیل از کارمندان نمونه گفت: فلسفه و هدف اصلی مسئولیت در نظام اسلامی، خدمت به مردم و جامعه است و باید این خدمت را با نگاه ارزشی به آن انجام دهیم.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این مراسم که در سالن شهید دکتر چمران دانشگاه برگزار شد، توجه الهی و برکت کار را مهمتر از کسب روزی و ارزش مادی عنوان کرد و افزود: باید با سرلوحه قراردادن اخلاق اداری، خدمت بدون منت به مردم و از روی اشتیاق را وظیفه خود بدانیم.
وی افزود: نظم و ترتیب هم از جمله مولفه‌های توصیه شده دینی است که باید در اولویت کاری همه مدیران و کارکنان قرار گیرد. دکتر احمدی اظهار داشت: همه ما باید به فرصت مسئولیتی که در اختیار ما قرار گرفته به چشم یک امانت نگاه کرده و با ارج نهادن این امانت، دلسوزانه و به دقت کارهای مردم را پیگیری کنیم.
وی از همکاران خواست تا با درک شرایط و وضعیت کنونی، ظرفیتهای فکری و عملی خود را بالا برده و از همه استعدادها و ابتکارشان برای پیشبرد بهتر امور استفاده نمایند.