امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 20:07

غرس نهال توسط دوچرخه‌سوار جانباز در بیمارستان علامه بهلول گنابادی

یک دوچرخه‌سوار جانباز که با هدف سپاسگزاری از کادر فداکار پزشکی و به یاد شهدای سلامت ایران را رکاب می‌زند، در بیمارستان علامه بهلول گنابادی، سه اصله نهال به یاد شهدا غرس کرد.

به گزارش وب‌دا، سيد مسعود طباطبايي، جانباز 65 درصد ارتش جمهوري اسلامي ايران، سراسر کشور را به بهانه‌هاي مختلفي با هدف گراميداشت ياد و خاطره شهداي رکاب می‌زند و در هر شهري نيز نهالي به ياد آنان مي‌كارد.
اين جانباز و دوچرخه سوار گفت: در راستاي حفظ و صيانت از منابع زيست محيطي و طبيعي و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، 31 استان ايران را ركاب زده‌ام.
 طباطبایی خاطرنشان کرد: به ياد تمام حماسه سازان ايران براي برپا ماندن پرچم سه رنگ ايران سعي داريم در همه مناطق ايران به ياد اين حماسه سازان نهالي بكاريم.
وی که تا کنون در قالب تورهای مختلفی، رکاب زده است، گفت: بیستمین تور مشترک جنبش ملی دوچرخه‌سواران و کوهنوردان اقوام ایرانی با هدف سپاسگزاری از کادر فداکار پزشکی و به یاد شهدای سلامت برگزار می‌شود.
وی، شعور اجتماعی، رعایت فاصله‌گذاری، سلامت خانواده و امنیت جامعه را به عنوان شعارهای محوری این تور دوچرخه‌سواری عنوان و تاکید کرد: همه افراد جامعه باید با رعایت این چهار اصل، برای داشتن جامعه‌ای سالم تلاش کنند.
این دوچرخه‌سوار در ادامه در مزار شهدای گمنام پردیس دانشگاه حضور یافت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.