امروزدوشنبه, 29 دی 1399 03:57

پیام دکتر باذلی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفان

دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آستانه 5 آذر، روز بسیج مستضعفان با صدور پیامی، ضمن تبریک این روز، از همکاری و تعامل سازنده بسیج با حوزه سلامت قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
بسیج، یادگار ارزشمند امام راحل و برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی است که در عرصه های گوناگون کشور همواره منشاء خیر و برکت بوده است.
حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های این مجموعه انقلابی، در دوران دفاع مقدس در ذهن همه ما با نیکی به یادگار مانده است و پس از پایان جنگ تحمیلی نیز، حضور موثر و ارزشمند این نهاد مردمی را در تمامی عرصه‌های کشور شاهد بوده‌ایم.
در ایام شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور عزیزمان نیز بسیجیان با برنامه‌های مختلف، همراه با مدافعان سلامت، برای مقابله با کرونا در صحنه حضور دارند و در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
اينجانب با گرامیداشت هفته بسیج، سالروز تشكيل بسيج مستضعفين به فرمان حضرت امام خميني (ره) را به تمامی بسیجیان سرافراز بویژه جامعه بسیجیان محترم شاغل در دانشگاه تبريك عرض نموده و با قدردانی از همکاری و تعامل سازنده بسیج با حوزه سلامت، از درگاه خدای متعال تندرستی و موفقیت این عزیزان را در پرتو عنایات حضرت حق و رهنمودهای مقام معظم رهبری آرزومندم.

دکتر جواد باذلی