امروزدوشنبه, 29 دی 1399 04:38

پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی شهادت شهید فخری‌زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پی شهادت دانشمند برجسته و ممتاز هسته‌ای و دفاعی کشور، شهید محسن فخری‌زاده، پیام تسلیتی صادر نمود.

به گزارش وب‌دا، متن پیام صادره به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
وَ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ الله فَلَنْ یُضِلَّ أَعْمالَهُمْ* سَیهْدِیهِمْ وَ یصْلِحُ بالَهُمْ* وَ یدْخِلُهُمُ الْجَنَّهَ عَرَّفَها لَهُمْ
و کسانی که در راه خدا کشته شده‌اند، هرگز کارهایشان ضایع نمی‌شود. خداوند به زودی آنان را راه می‌نماید و حالشان را نیکو می‌گرداند و در بهشتی که برای آنان وصف کرده، ماوا می‌دهد.

امروز در حالی وارد دهمین سالگرد شهادت شهید شهریاری شدیم که عصر روز گذشته، دانشمند دیگری از ایران اسلامی آسمانی شد.
دستاوردهای علمی و فناوری دانشمندان ایرانی در زمینه‌های مختلف از جمله هسته‌ای به قدری توسعه یافته است که دشمنان ما راهی را جز حذف فیزیکی آنها نیافته‌اند، غافل از اینکه مسیر روشن و متعالی توسعه با مجاهدت‌های علمی و تلاش‌های سایر نیروهای توانمند انقلاب اسلامی، پرقدرت‌تر از قبل در حال پیمودن است.
بی تردید اقدام جنایتکارانه و غیرانسانی ترور شهید فخری‌زاده، انگیزه و توان دانشمندان و پژوهشگران ایرانی را مضاعف خواهد کرد.
اینجانب با تبریک و تسلیت شهادت این دانشمند عزیز و سرافراز میهن، اعلام می‌دارم جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و اعضای خانواده نظام سلامت در شهرستان‌های گناباد و بجستان هم همچون سایر مردم، داغدار این مصیبت هستند اما تلاش خواهند کرد تا به احترام جانفشانی شهدای عزیز، با انگیزه و همت بیشتر، مسیر جهاد، ایثار و خدمت به آحاد جامعه را با گام‌هایی استوارتر بردارند.

دکتر جواد باذلی