امروزدوشنبه, 29 دی 1399 04:16

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

دومین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در محل سالن ذکریا ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه گفت: انسان موجودی اجتماعی است که این زندگی اجتماعی نیاز به الزامات قانونی و عرفی دارد.
دکتر جواد باذلی افزود: اعتقادات عرفی شاید قانون مستندی نداشته باشد، اما لازم‌الاجرا است و حتی بر رعایت برخی از آنها در دین هم تأکید شده است.
وی، عدم تبیین منکرها و معروف‌ها در جامعه را یکی از مهمترین مسائل مغفول مانده عنوان و تصریح کرد: متولیان امر در حوزه‌های مختلف، باید فرهنگ سازی لازم را در این زمینه انجام دهند.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب امام جمعه شهرستان و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه با بیان اینکه باید معروف‌ها و منکرها در حوزه دانشجویی شناسایی شود، گفت: استفاده از فرصت‌هایی که دانشگاه برای دانشجویان فراهم نموده نظیر فضاهای علمی، پژوهشی و فرهنگی در کنار رعایت عفاف و حجاب و مقررات دانشگاه، احترام به اساتید، خودسازی و... از جمله معروف‌ها در حوزه دانشجویی است.
وی، عدم رعایت عفاف و حجاب، انجام تقلب و استفاده نامناسب از اینترنت را از جمله منکرها دانست و بر تبیین و شناخت معروف‌ها و منکرها در دانشگاه تاکید نمود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در ابتدای ضمن خیر خیر مقدم بیان کرد: تشکیل تیمی از اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه جهت بازدید و ارزیابی حوزه‌های تابعه دانشگاه ضروری به نظر می‌رسد.
دکتر محمدحسن مینوئیان حقیقی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط شورای امر به معروف و نهی از منکر در شش ماهه اول امسال، تصریح کرد: این شورا پس از تشکیل در خردادماه و صدور ابلاغ برای اعضاء و رابطین آن در واحدهای مختلف، جلساتی را با رابطین و کمیته تخصصی این معاونت تشکیل داده و با برگزاری مرحله دانشگاهی جشنواره قرآنی هدهد و دو مسابقه کتابخوانی به عنوان یک معروف اقدام نموده است.
شایان ذکر است در این جلسه مصوب شد گروهی از اعضای شورا ضمن بازدید از واحدهای تابعه دانشگاه، ارزیابی لازم را در خصوص مبحث امر به معروف و نهی از منکر انجام دهند. همچنین برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی مجازی، کرسی‌های آزاداندیشی، تهیه کلیپ‌ها و شناسایی و تبیین معروف‌ها و منکرها در حوزه‌های مختلف دانشگاه از دیگر مصوبات این جلسه بود.