امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:57

ولایت، عمود خیمه اسلام است

امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تجلیل از کارمندان نمونه که در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد، گفت: ولایت عمود خیمه اسلام است.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام صادقی نسب با تبریک عید سعید غدیر خم و دهه ولایت، افزود: ولایت مسئله ای است که سرنوشت جامعه به آن بستگی دارد و اگر در جایگاه صحیح خود قرار گیرد، بستر جامعه برای رشد و ارتقاء فراهم می‌شود و در صورتی که از مسیر خود منحرف شود به جامعه آسیب وارد می‌شود. وی با تشریح جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی اظهار داشت: در یک جامعه رهبری است که می‌تواند جامعه را سعادتمند و آن را از پیچ و خم‌های موجود نجات دهد. وی اطاعت پذیری از رهبر جامع شرایط را مفید برای کل جامعه عنوان کرد و افزود: عید غدیر و دهه ولایت فرصت مناسبی برای تقویت روحیه ولایت پذیری است. حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره به اینکه در آیات مختلفی از قرآن کریم به ولایت مولا علی (ع) اشاره شده است، افزود: حضرت علی (ع) شخصیتی است که بالاترین امتیازات را در بین اصحاب رسول ا...(ص) از لحاظ تقوی، عبادت، علم، خدمت به خلق و اخلاق خوب داشتند.