امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 17:40

ایثار و ازخودگذشتگی پرستاران در اذهان مردم ماندگار شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین تجلیل از پرستاران نمونه این دانشگاه در سال 99 که به صورت مجازی برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های پرستاران و کادر درمانی گفت: ایثار و ازخودگذشتگی پرستاران در اذهان مردم ماندگار شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی با تبریک سالروز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار به پرستاران، گفت: در شرایطی که خیلی‌ها، جرات مواجهه با بیماری ناشناخته‌ای همچون کووید 19 را نداشتند و همواره هجمه‌هایی علیه کادر درمانی مطرح می‌شد، پرستاران با ایثار، از خودگذشتگی و تعلق خاطری که به شغل خود داشتند، نشان دادند که حضور پرستاران یک نیاز ضروی و الزام کاری برای جامعه است.
وی افزود: پرستاران در لباس‌هایی که نفس کشیدن در آنها هم سخت بود و از طرفی با حداقل دریافتی‌ها، با ایثار و فداکاری خود و سایر کادر درمانی کاری کردند که نام پرستار، کادر درمانی و دانشگاه علوم پزشکی در اذهان مردم بدرخشد.
دکتر باذلی تصریح کرد: تلاش‌های همکاران به رغم شرایط خاصی که وجود داشت نشان داد که با عزم و اراده و از خودگذشتگی زیاد می‌توانند دردی از آلام جامعه کاهش دهند.
وی افزود: به رغم میانگین سنی بالای جمعیت منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان سالمندترین جامعه، با همت و تلاش همکاران پرتلاشم در حوزه درمان خوشبختانه میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به نسبت ابتلا از متوسط کشوری پایین‌تر است که این نشان دهنده کیفیت بالای ارائه خدمات درمانی و مراقبتی از بیماران است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به قدردانی اقشار مختلف مردم در طی ماه‌ها و به ویژه روزهای اخیر از پرستاران اشاره و عنوان کرد: این قدردانی‌ها از طرفی موجب افتخار و سربلندی است و از طرفی مهر تاییدی بر انجام درست فعالیت‌ها و خدمات پرستاران است.
دکتر باذلی از همه پرستاران و کادر درمان و بهداشت قدردانی کرد و گفت: با تلاش‌های انجام شده خوشبختانه وضعیت کرونا به گونه‌ای است که می‌توانیم به عملکرد حوزه بهداشت و درمان افتخار کنیم.
وی با قدردانی از دکتر قلی پور رئیس شرکت نیکوپاک که بخشی از هدایای روز پرستار را تقبل کردند، گفت: معتقد هستیم که هیچ پاداش مادی نمی‌تواند پاسخگوی زحمات و تلاش‌های پرستاران باشد.