امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 19:10

افزایش دو برابری پهنای باند اینترنت دانشگاه

پهنای باند اینترنت دانشگاه علوم پزشکی از 100 به 200 مگابیت برثانیه افزایش یافت.

به گزارش وب‌دا، پیرو سیاست‌های بلندمدت دانشگاه مبنی بر توسعه ارتباطات فرادانشگاهی و ارائه خدمات بهینه اینترنتی به اساتید، کارکنان و دانشجویان، با حمایت و دستور دکتر باذلی، رئیس دانشگاه و پیگیری مهندس شرقی، رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، پهنای باند اینترنت از 100 مگابیت بر ثانیه به 200 مگابیت برثانیه افزایش یافت.
 رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: در همین راستا و استفاده از خدمات ISP های مختلف در دانشگاه و استفاده بهینه و مناسب از بستر اینترنت، این اقدام از طریق شرکت خصوصی داده پردازی رسپینا با پهنای باند اینترنت 150 مگابیت برثانیه و شرکت مخابرات با 50 مگابیت برثانیه انجام شده است که علیرغم افزایش دو برابری پهنای باند اینترنت دانشگاه، با بهره‌گیری از ایجاد رقابت، افزایش و تغییری در هزینه آبونمان پرداختی انجام نشده است.
 مهندس شرقی افزود: در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی سراسر کشور و در جهت فراهم کردن بستر بهتر آموزش مجازی و تقویت زیرساخت‌های لازم، این افزایش پهنای باند کمک مؤثری در ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و کاهش قطعی و سرعت تبادل اطلاعات دارد.
وی در پایان از تلاش‌های مهندس متولی، مسوول زیرساخت شبکه دانشگاه که آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم را ایجاد نمود، تشکر و قدردانی کرد.