امروزسه شنبه, 19 اسفند 1399 07:23

بازدید رئیس دانشگاه از برگزاری آزمون استخدامی

دکتر باذلی از روند برگزاری بزرگترین آزمون استخدامی گناباد بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، در این بازدید که دکتر مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه هم حضور داشت، دکتر جواد باذلی گفت: خوشبختانه در این آزمون 163 مجوز استخدامی برای دانشگاه علوم پزشکی گناباد صادر شد که بالاترین میزان تا کنون بوده است.
وی با قدردانی از دکتر کیان‌مهر و دست‌اندرکاران برگزاری این آزمون، گفت: خوشبختانه با توجه به سابقه طولانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برگزاری آزمون‌های مختلف، این آزمون هم با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی در سلامت و امنیت برگزار شد.
دکتر باذلی اظهار امیدواری کرد که هر چه زودتر با اعلام نتایج و طی مراحل گزینش، بتوانیم شاهد حضور همکاران جدید در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد باشیم.
وی، مردم را شایسته و لایق بهترین خدمت‌ها دانست و اظهار امیدواری کرد که همکاران جدید بتوانند خدمتگزاران صدیقی برای مردم باشند.
دکتر مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه هم در حاشیه برگزاری این آزمون گفت: همه تلاش وزارت بهداشت این است که همکاران جدید تا قبل از پایان سال به مجموعه حوزه سلامت اضافه شوند.