امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 18:36

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت نیمه شعبان و هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)

دکتر باذلی با صدور پیامی فرا رسیدن عید ولادت با سعادت حضرت مهدی (عج) و هفته سربازان گمنام و روز حراست را تبریک گفت.DrBazeliPayam

به گزارش خبرنگار وب دا متن پیام به این شرح است:
به نام خدا
نیمه شعبان سالروز ولادت با سعادت و فرخنده امید دلها، منجی عالم بشریت، حضرت مهدی(عج)، پیام آور صلح و آرامش و حافظ امنیت و امیدی که همواره جامع اسلامی را از گزند دشمنان محافظت نموده است را تبریک و تهنیت می گویم.
این ایام که به هفته سربازان گمنام و حراست نامگذاری شده، تداوم حرکت، امنیت و تلاش خستگی ناپذیر این مجموعه خدوم است.
اینجانب از مجاهدات خالصانه و حضور گمنامانه سربازان امام زمان (عج) و همه عزیزان سختکوش حراست دانشگاه صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم و امیدوارم در سایه عنایات حضرت ولی عصر(عج) و پیروی از  عنایات مقام معظم رهبری (مدظله) همواره از مخاطرات مصون و در خدمت نظام جمهوری اسلامی و در راستای اهداف دانشگاه و تامین امنیت و حفظ حراست از حقوق کارکنان و جامعه موفق و موید باشند.

دکتر جواد باذلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد