امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:19

هدایت و رهبری از مسائل اساسی هر جامعه‌ای است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم جشن غدیر که در سالن همایش‌های کوثر پردیس برگزار شد،گفت: هدایت و رهبری از مسائل اساسی هر جامعه‌ای است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با تبریک عید سعید غدیر خم و دهه ولایت و امامت با اشاره به آیاتی از کلام وحی، به تشریح اهمیت جایگاه هدایت و رهبری در جامعه پرداخت و افزود: غدیر خم از جمله مکانهایی است که اهمیت مسأله ولایت برای ما به اثبات رسیده است و ما نیز باید در اطاعت از نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص)، از ولایت مولی علی(ع) تبعیت کرده و این راه و رسم این امام بزرگوار را سرلوحه کار و زندگی خود قرار دهیم. وی، ولایت پذیری را مهمترین راه سعادت جامعه عنوان و اظهار کرد: در شرایط کنونی نیز اطاعت و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری به عنوان یک فقیه جامع شرایط مسئولیت رهبری جامعه را برعهده دارد برای ما واجب و لازم است. دکتر احمدی ضمن ابراز خرسندی از روحیه سرزندگی و شادابی دانشجویان در آغاز سال تحصیلی جدید، توجه به نماز جماعت و اول وقت را موجب آرامش و موفقیت در زندگی برشمرد و از دانشجویان خواست تا با اختصاص ساعاتی برای قرائت قرآن، از نورانیت کلام وحی برای موفقیت و تعالی در زندگی بهره گیرند. وی اظهار امیدواری کرد با بهره برداری از سالن ورزشی و خوابگاه جدید در حال احداث وضعیت خدمات رفاهی به دانشجویان ارتقاء یابد.