امروزشنبه, 27 مهر 1398 09:07

استكبار ستيزي، پيام اصلي یوم ا... 13 آبان است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی که به مناسبت یوم ا... 13 آبان صادر کرد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی گفت: سیزدهم آبان سالگرد سه رویداد مهم در تاریخ ایران و فرصت مناسبی برای آشنایی نسل جوان با فرهنگ استکبار ستیزی و روحیه مقاومت است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در پیام خود از سيزدهم آبان ماه به عنوان كلاس علمي درس تاريخ معاصر ایران یاد کرد و افزود: در این روز تاریخی دانشجويان پيرو خط امام با تسخير لانه جاسوسي و سفارت‌خانه آمريكا برگ زرين و افتخار دیگری در تاریخ نظام جمهوری اسلامی رقم زدند كه به تعبير حضرت امام خمینی (ره) انقلاب دوم نام گرفت. وی، در بخش دیگری از پیام خود، تبعید امام خمینی به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳، کشتار دانش‌آموزان در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در دانشگاه تهران و تسخیر سفارت امریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ را سه رویداد متفاوت در این روز عنوان کرده و آورده است: اگرچه هر کدام از این وقایع در شکل دادن به حرکت انقلاب اسلامی نقش خاصی ایفا کردند ولی هویت هر سه رخداد، مبارزه با استکبار و عوامل آن است و به همین دلیل این روز «روز ملی مبارزه با استکبار» نامیده شده است. ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، نقش دانش‌آموزان و دانشجویان را در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی بی بدیل دانسته و اظهار امیدواری کرده است دانش‌آموزان و دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این کشور با کسب و ارتقاء علم و تعهد خود در سنگر بصیرت و دانایی به مبارزه با جهل و نابرابری بپردازند و موجبات عزت و اقتدار بیشتر کشور را فراهم نمایند تا در راه مبارزه با استکبار گام‌های مطمئن تری برداریم.