امروزشنبه, 27 مهر 1398 09:08

مقام معظم رهبری معتقدند سلامت باید اولویت اول دولت باشد

وزیر بهداشت در مراسم معارفه مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: این میزان همدلی و اتفاق نظر بین جامعه پزشکی در همه سطوح، هیچ زمانی حاکم نبوده است.
به گزارش خبرنگار وب‌دا؛ دکتر سید حسن هاشمی در مراسم معارفه دکتر انوشیروان محسنی بندپی به عنوان مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان اظهار داشت: خوشبختانه بین وزارت بهداشت، کمیسیون های بهداشت و درمان و اجتماعی مجلس، بیمه ها، سازمان نظام پزشکی و وزارت رفاه و تعاون بیشترین میزان همکاری وهمدلی وجود دارد و از این ظرفیت باید برای کاستن مشکلات حوزه سلامت به بهترین شکل ممکن بهره برداری کرد.
وی افزود: ما یک هدف بزرگ داریم که خوشبختانه مورد تایید و تاکید رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور نیز قرار دارد و آن سرو سامان دادن به وضعیت بیمه ها و بهداشت و درمان مردم است.
وی ادامه داد: رسیدن به اهداف مهم نظام سلامت نیز جز با تقویت بیمه ها در اقصی نقاط کشور میسر نمی شود.
دکتر هاشمی بیان داشت: امیدواریم با این هماهنگی ها بتوانیم بودجه هدفمندی را به سمت بیمه ها و متعاقب آن کاهش هزینه های سلامتی از جیب مردم سوق دهیم.
وزیر بهداشت تأکید کرد: اگر این امر در حال حاضر میسر نشود بعید است دیگر کشور بتواند گام مهمی برای حل مشکلات حوزه سلامت بردارد زیرا جمعیت کشور در حال رفتن به سمت پیرتر شدن بوده و مشکلات بیماری های جدید نیز در آینده مقابل ما قرار دارد.
وی با اشاره به اهتمام دولت و رییس جمهور برای حل مشکلات بیمه ها و سلامت مردم، گفت: در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتیم ایشان تاکید کردند در دولت های قبلی سلامت جزو اولویت های اول کشور نبوده است و رسیدگی به سلامت مردم باید اولین اولویت دولت جدید باشد. لذا باید از این فرصت و اتحادی که ایجاد شده است بهترین بهره برداری را برای مرتفع کردن مشکلات حوزه سلامت انجام داد.
گفتنی است در این مراسم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون تقنینی و روسای کمیسیون های بهداشت و اجتماعی مجلس، معاونان دو وزارتخانه کار و بهداشت، رییس کل سازمان نظام پزشکی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مدیران بیمه ها حضور داشتند.