امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:34

حضور گسترده جامعه دانشگاهی در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

اعضاء هیأت رئیسه، مدیران، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام با سایر اقشار جامعه و همزمان با سراسر کشور، در راهپیمایی باشکوه یوم ا... 13 آبان شرکت کردند.
به گزارش وب‌دا، جامعه دانشگاهی با حضور گسترده خود ضمن تجدید میثاقی دوباره با ارزش های انقلاب اسلامی، آرمان های امام خمینی (ره ) و مقام معظم رهبری ، بصیرت، هوشیاری و روحیه استکبار ستیزی خود را به نمایش گذاشتند.
فرماندار گناباد هم در جمع شرکت کنندگان در "مراسم روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" با بیان اینکه آبان با شعار ضد استکباری مرگ بر آمریکا پیوند خورده است، افزود: شعار مرگ بر آمریکا شعاری ضد استکباری است که با 13 آبان پیوند استراتژیک خورده و آثار آن برای ایران تامین منافع و امنیت است.
محمد صفايي با اشاره به اینکه بعد از جنگ جهانی دوم نظم جدیدی در روابط  بین الملل حاکم شد و غرب برای خود حق وتو را قایل شد، تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 57  آنها دیدند که این انقلاب توانایی این را دارد تا در محیط بین المللی تاثیر گذار باشد و در برابر آمریکا جبهه مقاومت ایجاد کند لذا با اشکال مختلف سعی درمخالفت و نابودی و ناکام گذاشتن انقلاب داشتند.
وی خاطرنشان کرد: امروز در بین کشورهای متحد امریکا بصورت میانگین 80 درصد و در بین کشورهای اسلامی 88 درصد از آمریکا متنفرند.