امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:55

بصیرت و آگاهی نسبت به مسائل جامعه مهمترین اولویت جامعه دانشگاهی است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در هم اندیشی اساتید این دانشگاه که با موضوع " ایران و آمریکا، رابطه یا فاصله" در سالن ابن سینا پردیس برگزار شد، گفت: بصیرت و آگاهی نسبت به مسائل جامعه مهمترین اولویت جامعه دانشگاهی است چراکه ضمن آگاهی و مراقبت، باید رسالت هدایتی خود را نیز ایفا و جامعه را آگاه نمایند.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی از 13 آبان به عنوان روز اتحاد و اراده ملت ایران و نماد ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار یاد کرد و افزود: دستگیری و تبعید امام خمینی به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ در پی اعتراض امام به سیاست‌های حکومت پهلوی و از جمله تصویب لایحه کاپیتولاسیون، کشتار دانش‌آموزان در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در دانشگاه تهران که بعد از حادثه ۱۷ شهریور آن سال، دومین خونریزی عمده دولت شریف امامی بود و تسخیر سفارت امریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، سه رویداد مهم و اثر گذار در شکل دادن حرکت و پیشرفت  انقلاب اسلامی بود که مبارزه با استکبار و عوامل آن هویت اصلی این سه رخداد بود. وی با اشاره به اینکه به فرموده امام راحل(ره)، تسخیر لانه جاسوسی آمریکای مستکبر، انقلاب دوم و بزرگتر از انقلاب بهمن بود، اظهار داشت: این حرکت هوشمندانه دانشجویان مسلمان، بازتاب اراده ملت ایران بود که صدای آزادیخواهی و استکبار ستیزی ملت ایران را به گوش جهانیان رساند. دکتر احمدی با اشاره به توطئه‌های شوم آمریکا بر علیه ملت ایران در طول 34 سال گذشته، 13 آبان را بیانگر روحیه خودباوری، استکبار ستیزی و مقاومت مردم ایران در برابر مستکبرین عنوان و اظهار کرد: در طی سالهای پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مردم و مسئولان به این نتیجه رسیدند که مقاومت بهترین ابزار و راهکار برای مقابله با استکبار جهانی است. دکتر احمدی افزود: در جنگ تحمیلی نیز مقاومت بود که سبب تثبیت و افزایش اقتدار نظام اسلامی گردید. وی عزت و اقتدار کنونی نظام اسلامی را مرهون خون شهدا و جانفشانی رزمندگان دانست و خاطرنشان کرد: برای حفظ دستاوردهای انقلاب و پیشرفت و توسعه روزافزون باید بیش از پیش تلاش نماییم تا با افزایش اقتدار و توان داخلی، ضمن حفظ استقلال کشور با توطئه‌های مستکبرین مبارزه نماییم و در برابر زیاده خواهی‌ها و زورگویی‌های آنان بایستیم.