امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:19

راه اندازي مسابقه پيام كوتاه سلامت و بهداشت خانواده

مديركل دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از راه اندازی مسابقه پيام كوتاه ارزش افزوده سلامت و بهداشت خانواده خبر داد.

به گزارش وب دا؛ دكتر تقديسي گفت: با توجه به گستره كاربري تلفن همراه در كشور و بر طبق تفاهم نامه همكاري بين دانشگاه صنعتي شريف و دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت در راستاي توسعه كاربري سلامت در تلفن همراه، تاكنون تعداد 15 برنامه كاربردي تلفن همراه  توليد شده و تفاهم نامه توليد 100 برنامه كاربردي منعقد شده است.

وی گفت: از سال گذشته تا كنون حدود بيست سرويس سلامت بر روي سرشماره 20115 راه اندازي شده است و نزديك به 500 هزار نفر بصورت روزانه از اين سرويس ها استفاده مي كنند كه آمار بسيار ارزشمندي است و نشان از توجه جامعه به ارتقاي سواد سلامت خويش دارد.

مديركل دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت گفت: در سرويس هاي ارزش افزوده، مخاطب با خواست خويش، سرويس پيام كوتاه خود را فعال مي كند و اين دفتر با توجه به اولويت هاي مورد نياز جامعه، نسبت به تعريف سرويس جديد اقدام مي نمايد و بر طبق اظهارات اپراتورهاي كشور، اقبال مردم به سرويس هاي سلامت بسيار بالاست به طوري كه سرويس فشارخون روزانه در حدود 80.000 عضو دارد.

وی در پايان افزود: در حال حاضر مسابقه پيام كوتاه ارزش افزوده سلامت و بهداشت خانواده  با تمركز بر روي بيماري فشارخون با همكاري اين دانشگاه و با اختصاص جوايز به برگزيدگان، راه اندازي شده است و كاربران مي توانند براي  فعالسازی سرویس فوق کد 101 را به سرشماره 20115 ارسال کنند.