امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:13

تسریع در ساخت بیمارستان علامه بهلول، موجب تسریع و تقویت امر آموزش است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه مشترک با اعضاء بورد پزشکی عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن ابن سینا این دانشگاه گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته تلاش می‌شود تا با جذب اعتبارات مناسب، شاهد بهره برداری از بیمارستان در حال احداث علامه بهلول باشیم تا ضمن پاسخگویی مناسب به بیماران، در بهبود کیفیت آموزش دانشجویان تسریع شود.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در ابتدای این جلسه ضمن تسلیت ایام سوگواری ابا عبدالهخ الحسین(ع)، به تشریح وضعیت کنونی آموزش عالی در شهرستان گناباد پرداخت و با اشاره به وجود 12 مرکز آموزش عالی، گفت: حدود 25% جمعیت شهری این شهرستان را دانشجویان تشکیل می‌دهند. وی با بیان اینکه این دانشگاه در سال 1365 با عنوان دانشکده پرستاری و مامایی با پذیرش 42 دانشجو در رشته کاردانی پرستاری فعالیت خود را آغاز نمود ، تصریح کرد: هم اکنون 1379 دانشجو در بیست رشته مقطع تحصیلی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند. دکتر احمدی با اشاره به پذیرش اولین دوره دانشجویان پزشکی عمومی از سال 89، افزود: هم اکنون 109 نفر در این رشته تحصیلی مشغول تحصیل هستند که اولین گروه پذیرفته شده پس از موفقیت در آزمون علوم پایه، وارد مرحله فیزیوپاتولوژی شده‌اند. دکتر احمدی با بیان اینکه برای تربیت پزشکانی مجرب و متعهد، برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است، وجود بیمارستان‌های آموزشی، سالن تشریح، مجموعه‌های آموزشی مهارتهای بالینی، کتابخانه و سالن‌های مطالعه را از جمله پتانسیل‌های موجود برای ارتقاء کیفیت آموزشی برشمرد و خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود تا با جذب اعضاء هیأت علمی جدید، تقویت بنیه علمی اعضاء هیأت علمی، تجهیز آزمایشگاهها و توجه بیشتر به فضاهای آموزشی و امکانات رفاهی، زمینه ارتقاء تحصیلی دانشجویان فراهم شود.