امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:40

تصویب آیین نامه اعتباربخشی به محصولات شرکت های دانش بنیان

رییس شورای فناوری وزارت بهداشت از تصویب آیین نامه اعتباربخشی به محصولات شرکت های دانش بنیان خبر داد.
به گزارش وب­دا؛ دکتر مصطفی قانعی در نشست شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت با وزیر بهداشت، ضمن اعلام این خبر گفت: در جلسه ای که منتخبان شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه سلامت با رییس سازمان غذا و دارو داشتند موارد مهمی به تصویب رسید که در تسهیل کار این شرکت ها و تولیداتشان موثر خواهد بود.
وی افزود: یکی از این موارد اختلاف وزارت علوم و معاونت علمی ریاست جمهوری در خصوص آیین نامه اعتباربخشی به محصولات شرکت های دانش بنیان بود که مقرر شد معاونت علمی ریاست جمهوری مشکل را برطرف کند.

ثبت نام 500 شرکت دانش بنیان
وی در ادامه راه اندازی سایت ثبت نام شرکت های دانش بنیان در سایت مخصوص اینکار را مورد اشاره قرار داد و گفت: تاکنون 500 شرکت در این سایت به ثبت رسیده است و ثبت نام ها ادامه دارد.
دکتر قانعی اظهار داشت: تصویب پارک فناوری پردیس به عنوان پارک سر فناوری، تعیین سیاست های حمایتی وزارت بهداشت از ملزومات و تجهیزات پزشکی تا یکماه، تجاری سازی محصولات شرکت ها توسط معاونت علمی ریاست جمهوری، تأسیس آزمایشگاه پیشرفته در پارک فناوری پردیس، تأمین اعتبار تجهیز تأسیسات شرکت های دانش بنیان توسط معاونت علمی ریاست جمهوری، اخذ پروانه برای شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی، صدور مجوز برای خطوط تولید داروی محدود، پیش بینی بودجه شرکت ها در قانون بودجه 93، ایجاد یک گمرک اختصاصی برای محصولات مربوط به سلامت به عنوان منطقه آزاد در کشور، کاهش قیمت زمین پارک فناوری پردیس، عملیاتی شدن تولید در حد کوچک، متوسط و صنعتی در پارک فناوری پردیس، موارد دیگری بود که در آن جلسه مطرح شد.